2-2
2-3
3-3
3-4

OKSV 1 stond binnen 15 minuten op een 2-0 voorsprong met goed voetbal. Echter in de laatste 5 minuten voor rust was het nog steeds 2-0, maar de ruststand was 2-3 !!!!

Na de rust kwam een strijdbaar OKSV uit de kleedkamer. Door een goede actie van Paul Sweep scoorde OKSV 1 de 3-3. Vijf minuten voor tijd veranderd een matig schot wat van richting werd veranderd, werd het 3-4. Heel vervelend, gelijkspel was terecht geweest, Haren krijgt nu teveel.

Bron: Brabants Dagblad
Vermakelijk duel OKSV en SBV
Maandag 5 september 2005 - Overlangel - Een sterke start van OKSV resulteerde in twee doelpunten in twintig minuten tijd. Die comfortabel lijkende voorsprong werd in de slotfase van de eerste helft echter vlot uit handen gegeven, want in een tijdsbestek van zes minuten maakte SBV drie treffers.

In de tweede helft kwam OKSV via Van der Linden op gelijke hoogte. Echter tien minuten voor tijd was de doelman van OKSV kansloos op een van richting veranderd schot: 3-4.

Jonkies helpen OVC’63 aan winst
Grave - GVV’57 was in de eerste helft van de wedstrijd tegen OVC’63 duidelijk sterker. De 1-0 van Dave Portiers was dan ook verdiend. Na de pauze was het OVC’63 dat de lakens uitdeelde. Twee nieuwe gezichten in het eerste elftal, Van Heeswijk en Smits, scoorden en hielpen OVC daarmee aan de winst.

Degradant Estria wint nipt maar verdiend
Uden - Estria startte het seizoen met een uitwedstrijd tegen FC De Rakt. De ploeg had een overwicht, maar kwam vlak voor rust pas tot scoren via Johan Pater. In de tweede helft waren er veel kansen voor Estria, maar alleen Weijers trof doel. De Rakt kon dus blijven hopen en ging na de late aansluitingstreffers op zoek naar de gelijkmaker.

Deso ruim voorbij Vianen Vooruit
Oss - In een gelijkopgaande eerste helft hielden de partijen elkaar ook qua doelpunten in evenwicht: 1-1. Na de hervatting nam Deso het initiatief, maar Vianen Vooruit hield nog lang stand. Pas in het laatste kwartier liep de stand op van 1-1 naar 4-1.

Te weinig rendement bij kansen SCV’58
Velp - SCV’58 speelde een goede wedstrijd met veel kansen. Daarvan werden er echter erg veel om zeep geholpen. Joao Pedro scoorde 1-0, maar vlak voor rust kwam Macharen, nota bene uit een van hun spaarzame kansen, op gelijke hoogte. In het tweede bedrijf bleef SCV drukken op het Macharense doel, maar meer dan een snelle treffer van Sander Jansen leverde dat niet op: 2-1.