Logo OKSV

Vianen Vooruit 1 - OKSV 1 (4-2)

26 maart 2006

Van onze verslaggever paul van de burgt :

Voorbeschouwing:

Doordat deze wedstrijd op het laatste moment nog werd ingelast konden John en Dirk-Jan helaas niet meespelen. Thuis hadden we al (kansloos) met 1-4 verloren het zou wel eens een moeilijke middag kunnen worden.

Opstelling OKSV 1 (1-3-4-2):

Arno
Jochem
Jeroen
Joan
Thomas
Chris
Jean-Paul
Bart
Ferry
Rogier
Paul

Wissels:

Tom voor Thomas
Dennis voor Chris

Doelpuntenmakers:

1-0 Vianen Vooruit 1
2-0 Vianen Vooruit 1
3-0 Vianen Vooruit 1
4-0 Vianen Vooruit 1
4-1 Paul
4-2 Rogier

Rode kaarten:

Jean Paul (2x geel)

Gele kaarten:

Thomas en Tom

Wedstrijdverslag:

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark Vianen Vooruit in Vianen voor de wedstrijd Vianen Vooruit 1 - OKSV 1 onder leiding van scheidsrechter M.L.A. Bloemen.

Na de goede wedstrijd tegen DESO was er vertrouwen in de afloop van vandaag. Jochem had de plaats van Dirk-Jan overgenomen en Bart stond op zijn geliefde nr 10 plaats. In de voorbespreking werd de achterhoede gewaarschuwd voor de uitstekende aanvallers van Vianen.

Net als vorige week krijgen we binnen 10 minuten al een goal tegen. Vanuit een corner scoorde Vianen de 1-0, een beetje ongelukkig maar dat hebben wij wel vaker.
Vianen was duidelijk de betere ploeg en we hadden in de beginfase weinig in te brengen. Er waren geregeld kansen voor de goal van Arno, maar de 2-0 bleef uit. In de 25 minuut krijgen wij een enorme kans, helaas miste Paul oog in oog met de keeper.

Het leek erop dat we met een voor ons acceptabele 1-0 achterstand gingen rusten. Helaas voor ons scoorde Vianen net voor tijd de 2-0. Zeer zuur want dit doelpunt rook (zeg maar stonk) naar buitenspel.

Na de rust werd opnieuw snel 2x gescoord door Vianen en leek de wedstrijd te eindigen in een drama voor OKSV. Vianen was duidelijk de betere ploeg maar de 4-0 voorsprong vond ik een beetje overdreven. Gelukkig bleef iedereen voetballen en ging het iets beter lopen. In de 70 minuut scoorde Paul na een mooie solo de 4-1 en was de eer in ieder geval gered. In de 75 minuut werd het warempel nog 4-2 door Rogier die de bal hoog in het doel joeg.

10 minuten voor tijd viel debutant Dennis Ermers (B-junior) in voor Chris.
Echte kansen kregen we verder niet meer en een op zich terechte 4-2 nederlaag was een feit.

De laatste 5 wedstrijden zijn voor ons belangrijk om het seizoen te doen laten slagen. We moeten nu maar eens laten zien dat we echt wel een redelijke ploeg hebben en dat er vooruitgang in zit.


De wedstrijd Vianen Vooruit 1-OKSV 1 eindigde in: 4-2.

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps