18 november 2018

• 1-0 HRC'14 1 (e.d.) (OKSV 1)
  • 1-1 Kevin de Vries (HRC'14 1)
  • 2-1 Perr Hidding (OKSV 1)

De Competitieconfrontatie OKSV 1 - HRC'14 1 stond om 14:30 uur op het programma.

De wedstrijd OKSV 1-HRC'14 1 eindigde in: 2-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen SCZ 1 op 25 november 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5D: SBV trotse winnaar van eerste periodetitel, DESO verliest met 10-0

Bron: Kliknieuws

SBV legde vandaag beslag op de eerste periodetitel in de vijfde klasse D. MOSA'14 werd met 3-1 aan de kant gezet. Runner-up MEC'07 kende een eenvoudige middag. RK DESO werd met 10-0 aan de kant gezet.

SBV oogde wat gespannen, maar kreeg wel de eerste kansen van de wedstrijd. De jarige doelman Marcel van Gool keepte echter uitstekend en hield zijn doel schoon. Het was Olaf Bosch die namens de gasten de score opende door een vrije trap van Mitchell van den Heuvel knap binnen te koppen. Net voor rust maakte SBV de gelijkmaker via Tom Wouterse. In de tweede helft trok SBV de wedstrijd naar zich toe. Jordy van Outvorst (in Haren bekend als Jornaldo) en Aron Hoefnagels zorgden voor de 3-1 eindstand. En dus ontstond er een groot feest in de kantine van SBV. "Er viel de laatste jaren niet veel te vieren in Haren, maar dat doen we nu zeker wel met dit hechte team en de rest van de club", aldus trainer John Putters. "Of we kampioen kunnen worden? Iedere trainer wil dat! Maar we zijn er nog lang niet. Zo hebben we nog niet echt een mooie overwinning geboekt." MOSA'14-trainer Arno Willems gaf zijn ploeg een compliment. "Ze bleven in hun taak voetballen en hebben zeer hard gewerkt."

MEC'07 - RK DESO 10-0
Het ambitieuze DESO dat meedraaide in de Hoofdklasse of eerste klasse komt dit seizoen uit in de kelder van het amateurvoetbal. Het sportieve dieptepunt werd vandaag bereikt door met 10-0 te verliezen van MEC'07. De Ossenaren werden op alle vlakken afgetroefd.

Heerewaarden - Ruwaard 0-3
Ruwaard trof vandaag de zwakste ploeg in de vijfde klasse D: Heerewaarden. Er werd met 0-3 gewonnen (doelpunten Sjors Euser, Etiandro García Pimentel en Jeroen Ndakilipe), maar trainer Ger Romeijnders was niet geheel tevreden. "Ok, we winnen, maar we hebben onszelf tekort gedaan. 0-3 was gezien het spelbeeld niet de juiste uitslag." Met 13 punten heeft Ruwaard al wel meer punten dan de laatste seizoenen bij elkaar. "Maar we zijn nog niet waar we willen. Door hard te werken, willen we beter worden. En uiteindelijk bovenin mee gaan draaien."

OKSV - HRC'14 2-1
OKSV tegen HRC'14 was een spannende wedstrijd met ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Er waren de gehele wedstrijden kansen over en weer. In de 35ste minuut viel de eerste goal. Dirk van den Berg zag zijn schot gekeerd worden door de keeper, waarna een verdediger de bal in zijn eigen doel werkte. In de tweede helft een feller HRC'14. Rond de 67ste minuut viel de 1-1 toen een schot van richting werd veranderd. Beide ploegen gingen voor de winst, kregen daar ook kansen voor, maar het was OKSV dat de winst pakte. In de laatste minuut nam Bart Vos een vrije trap en was het Perr Hidding die boven iedereen uittorende en de bal knap diagonaal raak kopte. "Het kwartje viel deze zondag voor ons de goede kant op", aldus OKSV-trainer Peter van Orsouw.

Maaskantse Boys - Wadenoijen 6-1
Trainer Maurizio Atzeni zag een goed en mooi spelend Maaskantse Boys. Na 29 minuten werd dat beloond met de 1-0 van Bart Wetzer. Kort daarna was het Ward van Erp met de 2-0. In de tweede helft liep MKB via Steven van Schijndel en Youri van Vugt uit naar 4-0, waarna de gasten vanaf de strafschopstip de eretreffer maakten. In de slotminuten bepaalden Clint van Crey en Steven van Schijndel de eindstand op 6-1. Atzeni "Vijf verschillende spelers zorgden voor de zes goals. Ik heb genoten van het spel en de instelling van de ploeg."