28 april 2019

• Dirk vd Berg (OKSV 1)
  • Niek Selten (OKSV 1)
  • Frank Vos (OKSV 1)

OKSV 1 heeft vandaag een uitconfrontatie afgewerkt tegen DSS'14 1. De strijd werd gespeeld om 14:30 uur.

De wedstrijd DSS'14 1-OKSV 1 eindigde in: 0-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen SCZ 1 op 12 mei 2019. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5D: OKSV en MKB winnen, MOSA'14 verliest van HRC'14

Bron: Kliknieuws

MEC'07 heeft zoals verwacht bijna de titel binnen in de vijfde klasse D door met 1-6 te winnen bij Heerewaarden. SBV is al zeker van nacompetitie, maar wie gaan er nog meer meedoen om promotie naar de vierde klasse?

BZS - Maaskantse Boys 0-1
Maaskantse Boys bezet de derde plek in 5D en doet mee in de strijd om de derde periode. Door een goal van Rick van de Burgt in de 70ste minuut werd vandaag
BZS met 0-1 verslagen. MKB-trainer Maurizio Atzeni: "Een gelijkopgaande wedstrijd met twee ploegen die een goed spelidee hebben en voor de winst gingen. Ik ben zeer trots op de manier waarop we gespeeld hebben en gestreden."

DSS'14 - OKSV 0-4
Binnen dertien minuten was de wedstrijd tussen DSS'14 en OKSV gespeeld. Rick van de Berg (vrije trap), Dirk van de Berg (intikker na voorzet Jort van Heumen) en opnieuw Van de Berg (steekbal Van Heumen) zorgden voor de vroege 0-3 voorsprong. In de 35ste minuut werd het ook 0-4. De jarige doelman Frank Vos mocht een penalty nemen en maakte geen fout. Trainer Peter van Orsouw zag dat zijn ploeg in de tweede helft niet meer scoorde. "We zijn blijven voetballen en het was eenrichtingsverkeer, maar de eindpass was niet altijd even goed. Lekker om weer drie punten bij te schrijven na een mindere periode."

MOSA'14 - HRC'14 1-3
MOSA'14 had geen antwoord op één van de aanvallers van HRC'14. Met twee treffers zorgde hij hoogstpersoonlijk voor de 0-2 ruststand. Een kwartier voor tijd beslisten de bezoekers het duel. HRC'14 kreeg acht minuten voor tijd nog wel de 1-3 om de oren. Olaf Bosch kopte raak uit een corner.