Uitslag: 1-1

12 mei 2019

• 0-1 Milad Nasimi (SCZ 1)
  • 1-1 Jort van Heumen (OKSV 1)

OKSV 1 heeft vandaag een thuisontmoeting afgewerkt tegen SCZ 1. De confrontatie werd gespeeld om 14:30 uur.

De wedstrijd OKSV 1-SCZ 1 eindigde in: 1-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen SBV 1 op 19 mei 2019. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

5D: Clint van Creij niet te stoppen bij MKB, SBV heeft tweede plek bijna op zak

Bron: Kliknieuws

SBV heeft de gewenste tweede plek in de vijfde klasse D bijna binnen. De Harenaren wonnen met 1-4 bij Ophemert. Jordy van Outvorst was met een doelpunt en drie assists de grote man. HRC'14 en Maaskantse Boys strijden op gepaste afstand om plek drie.

Maaskantse Boys - RK DESO 4-1
Jeremy van Uden zorgde in Maren-Kessel voor de snelle 0-1 voor DESO. Het antwoord van Maaskantse Boys volgde al binnen twee minuten. Clint van Creij scoorde en deed dat een kwartier later opnieuw. Twee keer tekende Luuk van Schijndel voor de assist. Na rust wilde DESO -dat volgens MKB-trainer Maurizio Atzeni zeer sportief speelde- te graag en stond de organisatie niet goed. Maaskantse Boys profiteerde en door wie anders dan Van Creij. Na ruim een uur spelen maakte hij zijn derde van de middag en in de 71ste minuut scoorde hij ook de 4-1.

DSS'14 - MOSA'14 1-0
Er werd voor rust niet gescoord bij DSS'14 tegen MOSA'14, waarbij de gasten na ruim een half uur via Stan Koenders de grootste kans kregen. Het winnende doelpunt viel in de 77ste minuut: 1-0. MOSA'14 maakte in de laatste minuut nog bijna de gelijkmaker, maar de bal werd van de lijn gehaald. In de extra tijd was er nog een discutabel moment, waarbij de Oijenaren vonden dat ze recht hadden op een penalty. De scheidsrechter beoordeelde de overtreding echter buiten het zestienmetergebied en daarom werd er een vrije trap gegeven. Die vrije trap leverde overigens geen doelpunt op.

Wadenoijen - Ruwaard 3-1
Er was in de eerste helft voor Ruwaard geen vuiltje aan de lucht. "We hadden een veldoverwicht en waren met een kopbal op de paal dichtbij een doelpunt", aldus Ruwaard-trainer Ger Romeijnders. Wadenoijen raakte voor rust de lat met een vrije trap. "In de tweede helft was de ploeg onherkenbaar. De nederlaag was terecht." Bij de Ossenaren scoorde Driss Khaloua.

OKSV - SCZ 1-1
SCZ nam na 25 minuten in Overlangel een 0-1 voorsprong na slecht verdedigen bij OKSV. Vijf minuten later bijna de gelijkmaker, maar de inzet van Tim Reijs werd van de doellijn gehaald. Uit die corner raakte OKSV de lat. In de 35ste minuut was het wel raak. Een corner van Bart Vos werd goed binnengekopt door Jort van Heumen. Na rust ging het volgens OKSV-trainer Peter van Orsouw gelijk op, al was SCZ voetballend wel iets beter. "Mike Reijs, de keeper die Frank Vos verving, hield een paar goede ballen eruit. 1-1 vind ik een terechte uitslag. En positief voor ons is dat sommige jongens zijn hersteld van hun blessures."