Gassel 2 - OKSV 2
Uitslag: 3-0

26 augustus 2018

De wedstrijd Gassel 2-OKSV 2 eindigde in: 3-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld thuis tegen SDDL 3 op 2 september 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Gassel 2 boekt ruime thuiszege in eerste oefenwedstrijd

Bron: Website VV Gassel

Voor Gassel 2 stond deze zondag de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2018-2019 op het programma. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel was OKSV 2 uit Overlangel de tegenstander. Door een festival in België moest het tweede elftal vandaag veel beroep doen op andere teams om een volledig team binnen de lijnen te brengen. Naast de geselecteerde spelers waren jongens van de JO19-1 en Gassel 3 en Gassel 4 bereid gevonden om mee te doen. Ondanks dit gemêleerd gezelschap lukte het toch aardig om een goed spel op de mat te leggen. Hoewel er geen automatismen in het team zaten, werd er goed gewerkt en getikt. Dit resulteerde al na een minuut of tien in een mooie aanval over rechts. Snel spel zorgde voor een strakke voorzet die door Bart Loeffen cool ingetikt werd. Daarna golfde het spel op en neer waarbij de Gasselse verdediging eigenlijk niet echt in gevaar kwam. In de tweede deel van de eerste helft kwam de aanval over links waarbij Daan Arts als back goed doorbrak over de flank en teruglegde op de mee opgekomen laatste man Guido Sprengers die het leren monster in één keer onder de lat knalde. In de tweede helft leek Gassel 2 wat gas terug te nemen en golfde het spel wat meer op en neer. Goed drukzetten leverde echter een corner op voor de thuisploeg die Kevin Arts precies in de voeten van Joris van Raaij legde. Hij had de rust en de kunde om soepel open te draaien en de keeper te verslaan met een geplaatst schot vanaf de rand zestien. Daarna leek Gassel 2 het wel goed te vinden en werd nog meer gas terug genomen. Dit kan echter ook aan de conditie liggen zo aan het begin van het seizoen. Het bleef bij 3-0 en dus was de eerste oefenzege een feit. De technische van het tweede elftal dankt de spelers van de andere teams die het tweede elftal vandaag kwamen versterken. Komende woensdagavond spelen de Gasselnaren opnieuw een oefenthuisduel. Dan is het Eendracht 2 uit Mook dat een bezoek brengt aan het Gasselse sportpark. Ook dan zal de hulp van spelers van andere teams nodig zijn om weer een volledig team op de mat te kunnen brengen.