2-0 Macharen 1

Gele kaarten

Rogier

Macharen - OKSV 2-0 (1-0).
De twee laaggeklasseerde ploegen speelden voor de winst. Op slag van rust opende Niels Sterken de score voor Macharen. Twintig minuten voor tijd viel Ferry Voet van OKSV uit met een zware blessure. Vijf minuten later scoorde Arjan Liefkens de winnende treffer.

GVV'57 - Estria 3-3 (0-3).
Estria waande zich in de eerste helft in een speeltuin, zo zwak speelde tegenstander GVV'57. Vooral Niels van Lier was in zijn element, want hij scoorde een onvervalste hattrick in de eerste helft. Na de pauze veranderde het spelbeeld volkomen. Met drie spitsen ging GVV'57 de verdediging van Estria met succes te lijf. Johan Verhaaren, Daan Labro en Jan Harting scoorden.

NLC'03 - SDDL 0-4 (0-2).
Als NLC'03 gedacht had koploper SDDL partij te kunnen bieden kwam het bedrogen uit. De Lithse ploeg speelde geen beste wedstrijd. In de eerste helft kreeg alleen Niels van Es twee kansen, maar stuitte op de uitstekend keepende doelman van SDDL. Ties Klievink en Dirk Megens lieten aan de andere kant wel hun scorend vermogen zien. In de tweede helft bleef SDDL de beter voetballende ploeg. Opnieuw was het Dirk Megens die doel trof en voor 3-0 zorgde. De laatste treffer kwam op naam van Frank van Uden.

OVC'63 - SIOL 4-0 (1-0).
OVC'63 verraste de hoog aangeslagen tegenstander SIOL uit Cuijk. In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd en opende Nicky Smits de score. Direct na rust verdubbelde hij de voorsprong, waarna Van Zonsbeek in de 50e minuut voor de 3-0 zorgde. SIOL liep achter de feiten aan en kreeg geen vat op het spel van de Oijenaren die ook nog Hendriksen zagen scoren.

SCV'58 - SBV 2-3 (0-1).
De ploegen waren erg aan elkaar gewaagd. Noemenswaardige kansen waren er nauwelijks. Roy van de Camp verschalkte met een lob de doelman van SCV'58: 0-1. In de tweede helft kwam er meer strijd en bleef de spanning, omdat SBV op voorsprong kwam en SCV'58 zich steeds weer terug in de wedstrijd knokte.