• 1-1 Bas Linders (Achilles Reek 1)
  • 2-1 Noah van Deijne (Achilles Reek 1)
  • 3-1 Romano Oomen (Achilles Reek 1)

Wedstrijdverslag

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de krachtmeting Achilles Reek 1 - OKSV 1.

De wedstrijd Achilles Reek 1-OKSV 1 eindigde in: 3-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen V.V. Achates 1 op 3 december 2017. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: Koplopers winnen, Achilles Reek wordt steeds beter, DSV pakt belangrijke winst

Bron: Kliknieuws

Constantia en Herpinia lieten geen steken vallen in de vierde klasse G. SES doet het ook uitstekend en won met 4-0 van HBV. Ook Achilles Reek doet het goed dit seizoen. OKSV werd met 3-1 aan de kant gezet en daardoor staat de formatie uit Reek knap zesde. Onderin kreeg DSV uit Sint Anthonis meer lucht door de 3-1 overwinning op laagvlieger Heijen.

Milsbeek - Constantia 0-1
Milsbeek kon ondanks de stijgende lijn koploper Constantia geen halt toeroepen. De Wanroijse lijstaanvoerder ging in Milsbeek met de kleinst mogelijke maar waardevolle overwinning aan de haal. Matchwinner werd Dennis Willems die na ruim een half uur scoorde.

Herpinia - SIOL 4-1
Herpinia won zondagmiddag met 4-1 van SIOL. De ploeg van Luciën Roeffen speelde echter een hele goede eerste helft en kwam tegen de verhoudingen in op achterstand. In de rust zal Frank Kusters, trainer van Herpinia, zijn spelers wakker gemaakt hebben met een goede speech. Want Herpinia nam het heft in handen en liep uiteindelijk uit naar een 4-1 overwinning. Met drie doelpunten van Rick Staassen begint de aanvaller weer zijn oude vorm te herpakken na een ongelukkige beenbreuk twee jaar geleden. Staassen maakte in de 36ste minuut de 1-0, in de 45ste de 2-1 en in de 77ste de 3-1. Daniël Ilic tekende na 37 minuten voor de 1-1. Ivo van Aalst bepaalde in de extra tijd de stand op 4-1. "SIOL was de eerste helft de bovenliggende partij zonder tot uitgespeelde kansen te komen", aldus Herpinia-trainer Frank Kusters. "Na rust speelden we goed en hadden we veel kansen. Het werd 4-1, maar we konden meer goals maken."

Achilles Reek - OKSV 3-1
OKSV kwam via Perr Hidding op voorsprong in Reek, maar uiteindelijk werd er opnieuw verloren. De ploeg van trainer Marco Benneheij won dankzij goals van Bas Linders (voor rust) en na de thee van Noah van Deijne en Romano Oomen met 3-1. "Voor rust speelden we goed. Na rust ging Achilles Reek met vier spitsen spelen en werd het een chaos. We waren helaas de weg kwijt", aldus OKSV-trainer Peter van Orsouw. Marco Benneheij vond dat zijn ploeg vandaag moest winnen van de hekkensluiter. "Maar we speelden een slechte, matte, afwachtende eerste helft. Door een individuele fout kwamen we zelfs met 0-1 achter. In de rust hebben we het omgezet en in de tweede helft hadden we een overwicht. Uiteindelijk een terechte overwinning die ruimer had uit moeten vallen." Benneheij is tevreden over de ontwikkeling van zijn ploeg. "We groeien verder qua niveau. De groep voor 1 wordt breder, het niveau van het tweede draagt hieraan bij."

Achates - Juliana Mill 0-0
In de eerste helft van Achates tegen Juliana Mill zagen de toeschouwers geen kansen aan beide kanten. In de tweede helft bleef het spelbeeld veelal hetzelfde. Achates probeerde in een hoog tempo en hard werken Juliana Mill onder druk te zetten, maar weer wist het niet gevaarlijk te worden in de Juliana zestien. De grootse kans van de wedstrijd kreeg Achates. Doelman Sven Jacobs wist te redden op een kopbal bij de tweede paal. Ook in de rebounds bracht hij redding. Vlak voor tijd kreeg ook Juliana nog een moment om de wedstrijd naar zich toe te trekken toen Camiel van Geenen uit een hoekschop op de lat wist te koppen. Zijn rebound miste echter voldoende kracht en richting om alsnog tot doelpunt te worden gemanoeuvreerd.

DSV - Heijen 3-1
DSV boekte in eigen huis een broodnodige overwinning op promovendus Heijen dat de punten ook hard nodig heeft. De mannen van trainer Steef Peters voerden de druk op het Heijense doel gestaag op. Pieter Bongartz opende de score waarna Stijn van den Broek de voorsprong verdubbelde. De spanning in het kat en muisspel keerde terug toen Heijenaar Jesper Wijers er 2-1 van maakte in de 47e minuut. De anschlusstreffer gaf de bezoekers moed maar dichterbij kwam Heijen niet. In de 79e minuut maakte DSV'er Rio Groot aan de spanning een einde. Hij bepaalde de eindstand op 3-1.

SES - HBV 4-1
In een ietwat tegenvallende wedstrijd heeft SES de punten binnenshuis gehouden. Op een matig veld versloeg de Langenboomse ploeg HBV met 4-1. Voor rust was er weinig te beleven. Melvin van den Elzen kreeg een aardige kans, maar mikte met buitenkant voet langs. Tot pal voor rust. Diezelfde Van den Elzen kreeg de bal op een presenteerblaadje en verschalkte de Beerse doelman in de verre hoek. Gijs Bens had 2 minuten later de 2-0 op de schoen, maar faalde 1 op 1 met de keeper. Dat lukte Bens wel in de tweede helft. Zijn vrije trap van een meter of 25 zeilde langs alles en iedereen bij de tweede paal binnen. Daarna golfde het spel op en neer, HBV kon en niet en het leek alsof SES niet meer wilde. In het laatste kwartier kreeg SES nog voldoende kansen om de score uit te breiden, maar het vizier stond niet meer op scherp. Tot de 89ste minuut. HBV scoorde de aansluitingstreffer; kreeg nog een goede kans op de gelijkmaker, maar Jon de Klein pakte goed een schot vanaf de tweede lijn. Ruim in blessuretijd maakte Sebe van Huisseling een einde aan de wedstrijd door de 3-1 binnen te tikken. Een minuut later tikte Van den Elzen nog de 4-1 op het scorebord. De buit was binnen voor de Langenboomse ploeg en kan, met de toppers tegen Constantia en SDDL, de bovenste regionen aantikken.