Uitslag: 0-0

28 januari 2018

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de krachtmeting OKSV 1 - SIOL 1.

De wedstrijd OKSV 1-SIOL 1 eindigde in: 0-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld uit tegen HBV 1 op 4 februari 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: OKSV is van de hatelijke nul af; Achates en Juliana Mill doen goede zaken

Bron: Kliknieuws

Het eerste punt van OKSV in de vierde klasse G is een feit. Tegen SIOL werd het 0-0.

Volgens OKSV-trainer Peter van Orsouw was het een terecht gelijkspel. "We zijn van de hatelijke nul af. SIOL was iets beter, maar wij kregen de betere kansen. Helaas maakten we de verkeerde keuzes als we eruit kwamen. Jammer dat we een keer alleen voor de keeper kwamen en de scheidsrechter floot in plaats van ons voordeel te geven. SIOL schoot zo'n tien minuten voor tijd nog op de paal, daar kwamen we goed weg."

Achates - SES 2-1
Het veld van Achates was vanwege de regenval niet best. Toch werd er vandaag afgetrapt voor het duel tussen Achates en SES. Ondanks dat de thuisploeg met tien man kwam te staan vanwege twee gele kaarten van Jos Hendrix won het wel met 2-1. SES-trainer Ton Berens miste vooraf vijf basisspelers. Gedurende de wedstrijd vielen er nog een aantal uit met blessures. "Dan wordt het voor ons wel heel erg lastig." SES scoorde twee keer, maar het was de scheidsrechter die het vlagsignaal van de grensrechter volgde. Aan de andere kant telde de treffer wel. Taleb Sarkouk tekende voor de 1-0, tevens de ruststand. Vlak voor rust was het Hendrix die van het veld werd gestuurd. In de tweede helft kwam Achates -dat van tactiek wisselde- op 2-0 door een miscommunicatie achterin bij SES. Paul Toonen was het met de tweede treffer van de middag. SES kwam via Steef Hendriks nog wel op 2-1, maar daar bleef het bij. Berens: "Bij winst hadden we Achates op acht punten kunnen zetten. De bovenste zeven ploegen hadden dan afstand genomen van de onderste zeven. We hadden goede zaken kunnen doen, maar we hebben de slag gemist."

Achilles Reek - Juliana Mill 1-4
Juliana Mill deed bovenin goede zaken door Achilles Reek op een 1-4 nederlaag te trakteren. Achilles Reek kwam na zo'n kwartier spelen op voorsprong toen een schot van Rob van der Wijst van richting werd veranderd door Noah van Deijne. Binnen zeven minuten stond er geen 1-0 meer op het scorebord, maar 1-2. Justin Jacops en Berry van Krijl (penalty) tekende voor de doelpunten. Camiel van Geenen was het na 25 minuten met de 1-3. In de tweede helft kwam alleen Jacops tot scoren.