Wedstrijden 2016/2017

Milheezer Boys 1 - OKSV 1
Uitslag: 1-1

21 mei 2017

OKSV 1 heeft vandaag een uitconfrontatie afgewerkt tegen Milheezer Boys 1. De ontmoeting werd gespeeld om 14:30 uur.

De wedstrijd Milheezer Boys 1-OKSV 1 eindigde in: 1-1.

OKSV is bij winst op Achilles Reek verzekerd van promotie

Bron: Kliknieuws.nl

OVERLANGEL - De wedstrijd tussen OKSV en Achilles Reek is als derby sowieso een speciale. Zondag 28 mei helemaal, want beide ploegen gaan vol voor de winst. Voor OKSV betekent een overwinning in de nacompetitie zelfs een promotie naar de vierde klasse, aangezien het vandaag met 1-1 gelijk speelde tegen Milheezer Boys.

OKSV-trainer Peter van Orsouw sprak na afloop van een pittige wedstrijd. Een duel waarin Milheezer Boys wat meer balbezit had, maar waar beide ploegen kansen kregen. Een duel waarin Rick Reijs de score opende namens de gasten, maar de thuisploeg in de 72ste minuut terug in de wedstrijd kwam .De slotfase was erg spannend en beide elftallen kregen kansen. Zoals een paar minuten voor tijd, toen Reijs de hoek voor het uitkiezen had, maar hoog over schoot. Kort daarna miste Milheezer Boys nog een flinke kans. "Al met al denk ik een terecht gelijkspel", aldus Van Orsouw. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Achilles Reek. "Ik mag in Overlangel werken met een heel fijne groep en het is heel fijn dat ik nog een seizoen verder mag. Wat zou het mooi zijn als we promoveren. Beide ploegen zullen gebrand zijn op een goed resultaat."