Logo OKSV

OKSV 1 - De Willy's 1 (2-0)

20 november 2016

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt op het Sportpark 't Veldje voor de strijd OKSV 1 - De Willy's 1 onder leiding van arbiter J.J.H.A. Noijen.

De wedstrijd OKSV 1-De Willy's 1 eindigde in: 2-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Gassel 1 op 27 november 2016. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Wedstrijdverslag OKSV 1 - De Willy’s 1

Bron: Studio OKSV

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Deze zondag stond de inhaalwedstrijd OKSV 1 - De Willy’s 1 op het programma. Als deze wedstrijd winnend wordt afgesloten sluit OKSV aan bij de top 3 in de competitie.

De volgende 11 mannen begonnen aan de wedstrijd:
GK Frank Vos, RB Bram van de Berg, CV Niek Selten, CV Bart Vos ©, LB Dennis Ermers, RM Johan van de Wielen, CM Erwin van Summeren, LM Rick Reijs, AM Perr Hidding, CA Ronald Reijs, CA Dirk van de Berg.
Op de bank begonnen: Tim Reijs, Roel van Dinther en Marc van de Akker.


De wedstrijd:
In een windering Overlangel start de scheidsrechter om klokslag half 3 de wedstrijd. De wind waait recht over het veld en het is lastig om een hoge bal te geven. OKSV probeert van achteruit over de grond op te bouwen. In de 2e minuut komt hier al de 1e grote kans uit voor Ronald. Dirk geeft een goede voorzet vanaf de rechterkant, Ronald vergeet de bal in te koppen. Voetballen met deze wind blijkt niet mee te vallen dus word het een rommelige wedstrijd. Skippy krijgt de 2e kans van de wedstrijd en schiet na een kwartier in de handen van de keeper.
In de 22e minuut word het dan toch 1 -0 voor OKSV. Een afgeslagen corner wordt door Erwin terug gelegd op Bart, die ziet een gaatje en drukt prima af. Op dat moment een verdiende stand.
Hierna gaat De Willy’s wat meer de lange bal spelen en mede door de wind ontstaan en een paar halve kansjes voor de Willy’s. Rick krijgt nog een goede schietkans na voorbereidend werk van Ronald. Dirk mist een prima kans, nadat Perr hem heerlijk vrij speelde. Na 3kwartier fluit de scheidsrechter voor de rust en staat OKSV voor.

2e helft
Na de rust mag OKSV met de wind in de rug voetballen. Dus kunnen de mannen van Peter van Orsouw nog meer druk uitoefenen op de verdediging van de Willy’s. 5 minuten na de rust jagen Dirk en Rick de verdedigers goed af en profiteert Ronald van geklungel in de verdediging van de gasten. Hij rond beheerst af en maakt er 2-0 van. Ronald krijgt niet veel later een vrije trap, maar legt hem net over de goal. Hierna zakt het spel van OKSV in. Ballen kunnen voorin niet meer vast gehouden worden en er is heel veel balverlies. De Willy’s komen wat beter opzetten en krijgen een paar kansen uit een vrije trap en een schot op de lat. Tim komt erin voor de onzichtbare Dirk. OKSV komt een beetje onder druk en Bart en Erwin krijgen de gele kaart na een overtreding. Rick raakt aan de andere kant nog de lat en heeft nog een fantastisch hakje in gedachten. (Het bleef alleen bij deze gedachten en struikelt over zijn eigen voeten). Roel en Marc krijgen ook nog speelminuten. 5 minuten voor tijd krijgt een verdediger van de Willy’s nog een rode kaart na een trappende beweging. Erwin krijgt nog een schietkans na een corner. Niet veel later klinkt het eindsignaal.
4 overwinningen op rij voor OKSV 1. Volgende week komt vv Gassel op bezoek.

Met Vriendelijke Groet,
Sjack van Gelder,
Studio OKSV

[ Terug ]

Informatie OKSV 1 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Periode : [ Periode 1 ] - [ Periode 2 ] - [ Periode 3 ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps