Logo OKSV

OKSV 2 - SES 3 (3-6)

19 oktober 2014

Wedstrijdverslag:

Vandaag werd om 11:00 uur afgetrapt voor de krachtmeting OKSV 2 - SES 3.

De wedstrijd OKSV 2-SES 3 eindigde in: 3-6.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld uit tegen Achilles Reek 3 op 26 oktober 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

OKSV 2 uitgebekerd na 3-6 verlies tegen SES 3: de kater kwam later...

Van onze verslaggever: Chris

Zondagmorgen, 19 oktober 2014, een historische dag in het bestaan van OKSV t Twdde: voetballen in de 2e ronde van de KNVB Beker. De tegenstander was de koploper van de competitie: het derde elftal van SES uit Langeboom.

De lijst met afwezigen was dit keer groot: Jasper, Johan en studiebol Ren zijn geblesseerd. Stefan, Jurr, Jochem en ook Tymon waren afwezig. De laatste had zich afgemeld omdat hij zijn werkpak moest gaan passen. Jarno had zijn huiswerk weer goed gedaan bij zijn Oom, zodat hij wederom maar 45 minuten hoefde te voetballen en Job werd ingehuurd om zijn kwaliteiten op het middenveld te laten zien.

Vroeg in de wedstrijd kwamen de mannen van OKSV t Twdde al op een 0-2 achterstand. Hierna werden er wat tactische omzettingen gedaan, wat ook meteen resulteerde in betere tegenstand. Toch werd er met een 0-3 tussenstand gerust.

Na de rust, met enkele frisse versterkingen, wisten de helden van Willy na een kwartier spelen een 2-3 op het scorenbord te toveren. Willy draaide nog maar eens een shaggie, aangezien de spanning weer geheel terug was in de wedstrijd. Alleen lukte het niet om de gelijkmaker op het scorenbord te krijgen. Uiteindelijk drukte SES 3 de krachtsverhoudingen uit, door wederom 3 doelpunten te maken. De wedstrijd werd bij een 3-6 eindstand afgefloten.

Helaas is het OKSV t Twdde niet gelukt om de volgende bekerronde te halen. Volgende week staat de kraker tegen Achilles Reek 3 (of is het nou 4 ?!?) op het programma om 10:00 uur in Reek.

Het avondje stappen van Jaapie begon na de wedstrijd zijn tol te eisen:


de kater kwam later....

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps