Logo OKSV

OKSV A1 - OKSV 3 (6-2)

20 augustus 2014

Wedstrijdverslag:

De wedstrijd OKSV A1-OKSV 3 eindigde in: 6-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld thuis tegen Festilent A2 op 23 augustus 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Wedstrijdverslag OKSV A1 - OKSV 3 : Voorzitter O.K.S.V valt uit na schwalbe

Van onze verslaggever: Joris van Poppelen

20-08-2014 - Het was een kwakkelende dag qua weer, maar het veld lag er als een biljartlaken bij. De helden van de A stonden zoals het hoort om 6 uur voor het hek bij 't veldje. OKSV 3 kwam vol spanningen en enthousiasme naar het veld om kwart voor 7. OKSV3 had voor versterking gevraagd of Pieter van Poppelen ofwel de voorzitter meedeed, in de hoop dat hij net zo snel als impulsief is als zijn 2 zoons die deelnemen bij de A. De aftrap was om 7 uur de A was aan de leiding met het welbekende 'tiki taka' spel en het 3de liep de bal maar achterna. In de 21ste minuut mocht de aan een corner nemen vanuit het noordwesten met een klein tegen briesje. De keeper van het 3de, Arno Thoonen, dacht hem hierbij weg te boksen, maar hij belande in de voeten van Martijn Pittens die hem prachtig in de goal werkte!

1-0

De 25ste minuut kwam en Pieter van Poppelen kwam met een rush via de rechter kan, hij zag dat hij niet verder kon dus maakte een aardig grote schwalbe, en wou hierbij Kevin van Haren een kaart aan naaien. Helaas raakte van Poppelen door de schwalbe geblesseerd een moest het veld na de 25ste minuut verlaten. Bärry Voet was zijn invaller. We zitten ondertussen in de 30ste minuut, Tim Reijs zag het gaatje dus ging aan de sprint, in de 16 werd hij van achter neergehaald door Arjen Elbers! Penalty! Het was volgens het publiek een donker rode kaart, scheids Frank van den Berg hield het bij een waarschuwing. Joris van Poppelen mocht hem nemen en schoot het fijlloos binnen.

2-0

Rond de 35ste minuut kwam Nino Tamnge met een snelle actie lang Tonnie, hij koos voor een voorzet, het was een gemene waardoor Harold Barten hem in zijn eigen doel werkte!

3-0

De welverdiende rust is aangebroken.

De tweede helft ging beginnen. In de 60ste minuut kwam Bart Marijnissen door de nog niet eerder uitgespeelde defensie van de A en maakte met een beetje geluk een rollertje in de rechter hoek.

3-1

Het 3de werd sterker en kwam meer aan voetballen toe, na een paar kleine kansjes kwam in een keer Tim Reijs door een goede loopactie en een pracht pass alleen voor goal die hij netjes kon afronden.

4-1

Na wat foutjes achterin en de bal niet weg kunnen krijgen kreeg de A het wat moeilijker, hierdoor kwam door een mooie steekpass van Dirk-Jan Manders 1 op 1 met Mike Reijs, deze legde hij netjes in de hoek.

4-2

Het werd spannender en beide teams wouden het spel leiden. Door de zware trainingen van trainer Bart Vos en leider Erwin van Summeren van de A heeft de A duidelijk meer conditie opgebouwd dan het 3de. Dit was te zien, de spelers van het 3de waren op en konden de jonge benen van de A niet meer bijhouden. Hierdoor kwam een snelle aanval van Thom Barten die nota bene zijn eigen vader Harold Barten eruit lopen, en werkte hem daarna netjes in het doel.

5-2

De A nam uiteindelijk de leiding en scoorde met een makkelijk uitgespeelde actie. Hij kwam op naam van Martijn Pittens.

6-2

De eindfase ging in en Joris van Poppelen zette Martijn Pittens voor open goal, met een zee van ruimte en tijd werd hij 1 op 1 gezet met Arno Thoonen. Helaas probeerde hij het als de welbekende 'Van den Berg' bal binnen, dus de bal eindigde half hoog in het midden bij Thoonen in zijn handen.

Het eindsignaal klinkt en het spel werd afgesloten in de kantine.

Man of the Match: Kevin Kuijpers, omdat hij alle ballen perfect op juiste hoogte en snelheid bij de tegenspelers in de voeten schoot!

[ Terug ]


© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps