Elshout 4 - OKSV 2
Uitslag: 0-4

24 augustus 2014

De wedstrijd Elshout 4-OKSV 2 eindigde in: 0-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld thuis tegen Ravenstein 3 op 31 augustus 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

OKSV 2 wint van Elshout 4

Van onze verslaggever: Chris

Gisteren mocht OKSV ût Twèdde een oefenwedstrijd spelen tegen het vierde elfval van SC Elshout. Eigenlijk stond er een uitwedstrijd voor de beker tegen Herpinia 4 op het programma, maar die hadden geen zin meer om in de vijfde klasse te spelen.

Dus wat doe je dan als er geen wedstrijd op het programma staat en er in de buurt geen mogelijke tegenstander beschikbaar is: je laat Bennie zijn familie opbellen. Dat resulteerde dus in een uitwedstrijd tegen SC Elshout 4.

Aangezien er op het laatste moment toch nog wat afmeldingen waren, moest leider Willy (ondanks dat hij het al zo druk had) weer hutselen met zijn opstelling en werden er vervangers opgeroepen.

OKSV 2 startte met vakantieganger Kevin in de spits. Hij was net terug van de Copa Cobana van Frankrijk, maar dat was blijkbaar geen probleem. Zijn eerste balcontact was ook meteen een doelpunt. Berry, (ook) het neefje van Ome Bennie, kon al meteen de bal uit het netje halen. OKSV ût Twèdde bleef de bal lekker rondspelen en vond vrij snel daarna alweer Kevin, die de bal na wat balbewegingen weer in de goal schoot. Na 10 minuten vond Kevin het al tijd voor een publiekswissel en gelegenheidspits Frank V kwam voor hem in de plaats.

Tot aan de rust werd er rustig rond gecombineerd onder leiding van routenier Joan, die als laatste man aan de wedstrijd begon. De hardlopers Tymon en Jurr konden zich ook lekker uitleven samen met zangtalent Pim en maakten het de rechtsback van Elshout, Antoine Kuijpers, af en toe lastig. Ondertussen pakte zich donkere wolken samen boven het sportpark van Elshout, wat leidde tot een flinke hoosbui net voordat de rust begon bij een 0-2 tussenstand.

In de rust werden er nog wat tactische tips gegeven en werd Bram klaar gestoomt voor zijn invalbeurt. Ook Kevin was weer uitgerust en kon weer invallen. De tweede helft werd er weer lekker gevoetbald met Jarno op de bank. Willy had hem namelijk niet op tijd gemeld dat hij een hele wedstrijd zou moeten voetballen, dus daar had hij dan ook geen rekening mee gehouden. Hij wilde graag bij zijn oom op de bank gaan zitten.

In de tweede helft vond Kevin (wederom) tweemaal het net. Zijn derde doelpunt was een knap ingeschoten vrije trap en de laatste kwam voort uit een klutssituatie. Al met al moest Elshout-keeper Berry dus viermaal de bal in de goal gaan oprapen, terwijl zijn collega (en ook familie) aan de andere kant daar geen last van had. Joris moest in de 2e helft nog wel tweemaal goed ingrijpen en dat deed hij dan ook.

Het was weer een gezellige, sportieve wedstrijd in Elshout waar bij de familie Kuijpers nog lang over nagepraat zal gaan worden.

Nu gaat zondag dan het echte werk beginnen. Er wordt dan voor de beker gevoetbald tegen Ravenstein 3. Die verloren afgelopen zondag hun wedstrijd tegen OSS’20 6 met 2-9.

De wedstrijd zal zondag om 11:00 uur beginnen en alle supporters zijn dan weer welkom!