Logo OKSV

JVC Cuijk 5 - OKSV 2 (6-1)

14 september 2014

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

De Competitiewedstrijd JVC Cuijk 5 - OKSV 2 stond om 10:00 uur op het programma. De strijd werd gespeeld op het Sportpark De Groenendijkse Kampen.

De wedstrijd JVC Cuijk 5-OKSV 2 eindigde in: 6-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld thuis tegen SES 3 op 21 september 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Wedstrijdverslag JVC Cuijk 5 - OKSV 2

Van onze verslaggever: Chris

Er stond vandaag een uitwedstrijd tegen JVC Cuijk 5 op het programma voor de mannen van OKSV t Twdde. Er was van te voren nog niet veel bekend over deze tegenstander, maar daar kwamen we heel snel achter.

Tymon had zich helaas ziek afgemeld, dus we gingen met 13 spelers richting Cuijk. Jarno had een goed woordje gedaan bij zijn Oom en had er voor gezorgd dat hij in principe niet hoefde te voetballen, dus die startte en bleef op de bank. Hij was niet helemaal fit van de Reijsjesdag 2014 (wordt ook al een dagje ouder).

Bij de thuisclub waren ze er nog niet helemaal uit, waar we mochten voetballen en wie er mocht fluiten. Nadat de uitsupporters waren gearriveerd kon er gestart worden aan de wedstrijd op het hoofdveld met kunstgras. De wedstrijd was nog maar net begonnen of de bal lag al in het netje. Helaas aan de verkeerde kant: 1-0.

Enkele minuten later wist Kevin vd Akker wel de bal in de goal te krijgen aan de juiste kant. Na een mooie aanval schoot hij de bal achter de keeper van het vijfde elftal van JVC Cuijk. 1-1.

Helaas kon hier niet lang van genoten worden. Door een fout in de verdediging en het goed afwerken van de tegenstander was het al snel weer 2-1. Een domper.

Hierna bleek dat we toch te maken hadden met een hele goede tegenstander. Ze combineerde heerlijk rond en wisten elkaar goed te vinden. Dit resulteerde in een 6-1 eindstand.

Toch hebben we hard geknokt met z'n allen, maar er was vandaag gewoon geen eer aan te behalen tegen deze tegenstander. Volgende week weer lekker op het gras thuis tegen SES 3. Die wisten gisteren met 1-5 uit te winnen tegen Juliana Mill 4.

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps