1-0 Lid
1-1 Hend
1-2 Lid
2-2 Harald

Een erg straffe wind, ook wel storm genoemd, speelde beide elftallen parten. OKSV was wel wat beter dan de tegenstander maar echt gevaarlijk werden we niet. Het was een slechte 1e helft. Harald kreeg net voor rust de grootste kans, maar zoals de meeste acties van hem, mislukte ook dit.
Na rust hadden we de weint mee, maar werd er erg slecht gevoetbald. Door slecht verdedigen schoot een Lidspeler de bal over de keeper, maar Arjen had de kans om de bal nog van de lijn te trappen. Waarschijnlijk woeide er wat boomblaadjes in zijn ogen want hij trapte finaal mis. 0-1 voor Lid. Uit een corner gezicht (niet kopt) Hend de bal strak in het doel. Hij kreeg de bal vol op zijn snuitert : 1-1. Wederom door een geweldige verdedigingsfout (vanaf de middenlijn loopt een Lidspeler zo naar ons doel zonder ook maar een grassprietje in de weg gelegd te worden : 1-2. Aad valt in en uit : had namelijk geen warmingup nodig, zei die : gevolg : liesblessure (goed zo Aad, na zoveel jaar ervaring).
Een vrije trap in de 44e minuut. H. Rutten, de man die nog geen bal goed geraakt heeft in de 2e helft, gaat achter de bal staan en schiet over de muur en recht over de keeper de bal in het doel (dankzij de wind!) : 2-2.
Toch nog gelukkig een puntje, het voetbal was net als het weer : bagger !