Uitslag: 2-1

06 april 2015

• Joan Reijs (OKSV 2)
  • Sjoerd van Griensven (OKSV 2)

Op het Sportpark 't Veldje werd vandaag om 11:00 uur afgetrapt voor de krachtmeting OKSV 2 - UDI'19/Beter Bed 12.

De wedstrijd OKSV 2-UDI'19/Beter Bed 12 eindigde in: 2-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld uit tegen Juliana Mill 4 op 12 april 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Veteraan Joan matchwinnaar om de tackles heen

Tweede paasdag, 6 april, mocht OKSV ût Twèdde 's morgens geen paas eieren gaan zoeken, maar een voetbalwedstrijdje voetballen tegen UDI'19/Beter Bed 12. Vooraf zou je denken dat het een eenvoudige wedstrijd zou worden, aangezien ze nog maar 1 punt hadden. De uitwedstrijd had wel geleerd dat het een pittig potje zou kunnen gaan worden.

De technische staf moesten creatief zijn in het selectiebeleid, maar het was ze toch weer gelukt om weer spelers bij elkaar te sprokkelen. Thomas en Kevin waren nog steeds samen op vakantie. Tymon had het te druk met paaseieren zoeken in Australië en door de blessures van Jurr, Pim, Jasper en Stefan mochten Wesley en Wouter minuten maken. Ook maarschalk Ted deed weer mee.

Over de wedstrijd kan ik niet meer schrijven dan het zich kenmerkte in het ontwijken van de verschillende tackles (en nee, geen honden). Nadat Sjoerd het elftal op voorsprong bracht, werd het nog voor rust gelijk. Uiteindelijk was Veteraan Joan de matchwinnaar die in de tweede helft de 2-1 wist te scoren.

Al met al een zeer verdiende overwinning. Geen hoogstaande wedstrijd, maar wel drie punten. Het was ook meteen de vierde winstpartij op een rij. Een record voor OKSV 2 in de vijfde klasse.

Helaas was dit ook meteen de laatste wedstrijd van Martijn, die ons na dit seizoen gaat verlaten. Hij kon het niet meer combineren met zijn werk en privé leven. Heel erg jammer, maar later dit seizoen zullen we nog op een passende wijze afscheid van hem nemen.

Een speciaal woord van dank kunnen we toch wel richten aan de jongens van de A die het gehele paasweekend bij de 3 senioren elftallen hebben meegedaan. Grote klasse!!!!