Logo OKSV

Achilles Reek 3 - OKSV 2 (5-1)

26 oktober 2014

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

Op het Sportpark Mgr. Suysstraat werd vandaag om 10:00 uur afgetrapt voor de strijd Achilles Reek 3 - OKSV 2.

De wedstrijd Achilles Reek 3-OKSV 2 eindigde in: 5-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld thuis tegen SC St Hubert 3 op 02 november 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

Wedstrijdverslag Achilles Reek 3 - OKSV 2 : De wedstrijd die geen wedstrijd werd

Van onze verslaggever: Chris

Wedstrijdverslag Achilles Reek 3 - OKSV 2
Zondagmorgen, 26 oktober 2014, stond de uitwedstrijd tegen Achilles Reek 3 (of was het nou 4 ?!?) op het programma. In de wetenschap dat beide teams nog maar 1 wedstrijd hadden gewonnen, leek het op voorhand een wedstrijd waar mogelijkheden in zou zitten.

Willy had een ADV-dag opgenomen en was met zijn vrienden een weekendje weg. Dit betekende dat Bennie de bondscoach van de dag was en dat hij Theo wederom bereidt had gevonden om met de vlag te gaan zwaaien. Jasper was nog steeds geblesseerd. Thomas en Martijn waren er ook niet en Tymon had zich wederom netjes afgemeld. De geruchten gaan dat hij vanwege blaren op zijn handen van n dagje werken niet kon voetballen. Misschien is hij zondag hersteld...

Op een sappig veld werd de wedstrijd rond 10:00 uur afgetrapt. Alleen zou de wedstrijd nooit een wedstrijd gaan worden. Binnen de kortste keren stond OKSV t Twdde door onoplettendheid op een 2-0 achterstand. Door verschillende fouten werd het daarna bij een 4-0 stand gerust.

Ondanks dat er afgesproken werd onderling in de rust dat we voor een stunt zouden gaan zorgen, lag vrij snel na rust het vijfde doelpunt in het netje achter Joris. Alleen Jurr wist nog de ere-treffer te scoren: 5-1.

Hierna wilde Stefan bij n van zijn acties draaien. Zijn lichaam draaide goed mee, behalve zijn enkel bleef in het gras staan, wat resulteerde in een stand van zijn onderbeen die niet normaal was. De schrik zat er meteen goed in bij iedereen. Terwijl de ambulance onderweg was bleef Stefan rustig onder de gehele situatie. Hij wist zelfs zijn teamgenoten en supporters aan het lachen te krijgen. Alleen Roel had er moeite mee en kon eventjes niet stevig op zijn benen blijven staan.

In het ziekenhuis bleek dat Stefan zijn enkel op drie plaatsen gebroken heeft en dat hij een hele lange weg te gaan heeft om te herstellen. Via deze weg wil OKSV t Twdde Stefan dan ook heel veel sterkte wensen met het herstel!

Komende zondag staat de volgende wedstrijd op het programma: St. Hubert 3 thuis om 11:00 uur. We verwachten dat deze wedstrijd te vroeg gaat komen voor Stefan om als slot te fungeren in de verdediging.

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps