Logo OKSV

UDI'19/Beter Bed 12 - OKSV 2 (1-3)

28 september 2014

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

Vandaag werd er om 10:00 uur afgetrapt op het Sportpark Parkzicht voor de confrontatie UDI'19/Beter Bed 12 - OKSV 2.

De wedstrijd UDI'19/Beter Bed 12-OKSV 2 eindigde in: 1-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld uit tegen HBV 3 op 05 oktober 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Wedstrijdverslag UDI'19 12 - OKSV 2: Sjoerd scoort zijn 1e doelpunt

Van onze verslaggever: Chris

Zondagmorgen 8:45 uur : een schitterende tijd om te verzamelen voor een uitwedstrijd tegen het twaalfde elftal van UDI'19/Beter Bed in Uden. We begonnen de wedstrijd in de wetenschap dat we nog geen punt behaald hadden en dat de tegenstander al op 1 heel punt stond.

Martijn, Thomas en Jochem waren dit keer afwezig om verschillende redenen en de coach had besloten dat Jarno dit keer op de bank mocht beginnen. Hij had nog spierpijn van de vorige (90 minuten) wedstrijd. Naast hem zaten nog spraakwaterval Pim, uitslapende Bjorn en Chris. Van de 1e helft van de wedstrijd hebben Jarno, Pim en Bjorn niet veel meegekregen. Gerry en Wendy kunnen een compleet 12-delige boekenreeks schrijven van de vele merkwaardige verhalen van deze heren in de gezellig dug-out.

Tijdens de eerste helft speelde OKSV t Twdde goed. Er werd af en toe leuk gecombineerd, alleen beleef het team te onrustig. Er werden vele kansen gemist en OKSV deed zichzelf te kort door niet te scoren. Dat deed de tegenstander wel: uit een corner werd het openingsdoelpunt ingeschoten 1-0. Een domper! Voor de rust wist OKSV maar niet te scoren.

Na de rust kwamen er 3 verse krachten in en wist Sjoerd de gelijkmaker in te koppen uit een vrije trap van Jarno. De archieven werden er op nageslagen en het bleek zijn eerste doelpunt bij de senioren te zijn. Na mate de 2e helft vorderde werd de frustratie van de tegenstander op de scheidsrechter op onze spelers afgereageerd. Een bizarre situatie. OKSV t Twdde wist hier goed mee om te gaan.

Ondanks dit scoorden in de 2e helft Kevin en Jurr nog, zodat een 1-3 eindstand te noteren viel. De eerste punten zijn binnen en dat moest gevierd worden op het terras in de zon van de PetjesBar met een rondje van de Aanvoerder en het caf.

Volgende week staat weer een uitwedstrijd op het programma tegen HBV 3 in Beers. Het is de laatste wedstrijd van Tymon dit seizoen.

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps