Logo OKSV

OKSV 3 - DAW 10 (3-0)

28 september 2014

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

Vandaag werd er om 11:00 uur afgetrapt op het Sportpark t Veldje voor de confrontatie OKSV 3 - DAW 10.

De wedstrijd OKSV 3-DAW 10 eindigde in: 3-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 3 wordt gespeeld thuis tegen Estria 5 op 05 oktober 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

OKSV 3 verslaat DAW 10

Van onze verslaggever: Paul Meerdink

Op zondag 28 september speelde het derde van OKSV een nieuwe thuiswedstrijd tegen DAW 10. Na het ongekende succes van vorige week tegen Herpinia zat de moed er goed in. De heren hadden van tevoren ook genoeg tijd om de hoogtepunten hiervan door te nemen.

Echter, door het ontbreken van een degelijk wedstrijdverslag gaan er ondertussen verscheidene verhalen rond waarbij het ene nog spectaculairder wordt verteld dan het andere. Het karakter van deze verhalen loopt uiteen van:
Na het opdoen van al deze mooie herinneringen begaf het team zich naar de kleedkamers. Ook Niels Voet, de verheven trainer van het Eerste, begaf zich tussen de gelederen. Het weer voor deze dag was prima en de tribunes van Overlangel waren dan ook goed gevuld toen het startsein voor de wedstrijd werd gegeven. Het eerste deel van de wedstrijd kenmerkte zich door de opzet van een aantal aanvallen vanuit het middenveld, waarbij de teams elkaar probeerden in te schatten om te zien wat voor vlees ze in de kuip hadden. DAW beschikte over een paar snelle spitsen die geregeld voor gevaarlijke situaties zorgden. OKSV zelf had daarentegen iets meer balcontrole op het middenveld en deed daarmee zeker niet onder DAW. De verdediging van beide partijen stond echter goed, waardoor er een lange tijd niet gescoord werd. Tenminste, totdat Jean-Paul de Beijer de kruising op de korrel nam vanaf een respectabele afstand. Verdediger noch keeper had de kans om iets te ondernemen terwijl de bal in het net zeilde. 1-0 voor OKSV.

In de tweede helft kwamen de spelers van de reservebank in actie. Dit gaf een impuls aan de voetbalkwaliteit van OKSV die steeds meer het initiatief nam. Rogier v/d Linden scoorde na een kwartier de 2-0 na een mooi opgezette aanval vanuit de flanken. DAW had ook nog een gevaarlijk moment toen een aanvaller laatste man Jeroen van Summeren en keeper Arno Toonen op het verkeerde been wist te zetten, maar daarna een kans voor open doel miste.

Ter afronding van de wedstrijd wist Niels Voet zelf ook nog een doelpunt te maken, waardoor de eindstand uitkwam op 3-0.

Dat OKSV 3 als winnaar uit de bus kwam met drie doelpunten meer is misschien niet zo verbazend. Er moet echter wel gezegd worden dat DAW 10 zijn mannetje wist te staan op het veld en zich niet zo makkelijk liet intimideren door dit veteranenteam (of door de bijbehorende geruchtenfabriek)

[ Terug ]

Informatie OKSV 3 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps