Logo OKSV

OSS'20 6 - OKSV 2 (1-5)

7 september 2014

Wedstrijdverslag:

De KNVB-Bekerontmoeting OSS'20 6 - OKSV 2 stond om 12:30 uur op het programma. De strijd werd gespeeld op het Sportpark De Rusheuvel.

De wedstrijd OSS'20 6-OKSV 2 eindigde in: 1-5.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 2 wordt gespeeld uit tegen JVC Cuijk 5 op 14 september 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

OKSV t Twdde naar knock-out fase beker door 1-5 overwinning op OSS20 6

Van onze verslaggever: Chris

De heren van OKSV t Twdde konden lekker uitslapen. De lunchwedstrijd uit tegen OSS20 6 stond op het programma om 12:30 uur. Alleen coach Willy stond al rond 5:00 uur op om de juiste opstelling voor de bekerwedstrijd in elkaar te zetten.

Het tweede elftal van OKSV begon de wedstrijd een beetje stroef, maar creerde toch nog voldoende kansen die er niet in gingen. Ook het zesde elftal van OSS20 wist de goal aan Overlangelse zijde te vinden, maar door goede en mooie reddingen van Joris wist de bal het net niet te raken.

Toch was het OSS20 6 die de mogelijkheid van de scheidsrechter kreeg om te scoren. Ze kregen namelijk een onverwachte penalty. Joris had goed gekeken op het WK naar Krul en via optische intimidatie kreeg hij het voor mekaar, dat de bal langs de goal belanden.

Dit was het teken voor OKSV t Twdde om een tandje bij te schakelen en dit resulteerde ook vrijwel meteen in een doelpunt voor OKSV door Niek: 0-1 Hierna gingen de mannen niet achterover leunen. Jurr verdubbelde namelijk de score: 0-2 Dit was ook meteen de ruststand.

De leiders Bennie en Willy hadden weinig te melden in de rust, maar wel dat we door moesten gaan, waarmee we bezig waren. Als gehoorzame schapen werd dat dan ook gedaan.

De trouwe supporters Gerry, Aimee, Ria, Peter, Linda en Marit gingen er eens goed voor zitten en staan. De tweede helft startte met enkele doelkansen van Tymon. Door een paar mooie steekpasjes kwam hij enkele keren alleen voor de keeper, alleen wist hij niet wat hij moest doen. Hij vergat te scoren. Niek deed dat later wel en dat resulteerde in een 0-3 tussenstand.

Nadat gelegenheidsrechtsback Mark een klein foutje maakte, kon een speler van OSS20 6 op de goal van OKSV afrennen. Joris probeerde de bal tegenhouden, maar nam daarbij de speler mee. Hij mocht eraf voor 10 minuten met een gele kaart, wat betekende dat een veldspeler de goal in moest. Johan werd klaar gestoomd en ging onder de lat staan voor de penalty. Deze werd goed ingeschoten: 1-3.

Ondanks dat OKSV t Twdde tijdelijk met 10 man kwam te staan, werd er toch een tandje bijgeschakeld. Via een mooie aanval zorgde Jurr voor de 1-4 door de bal in het netje te werken. Kevin zorgde nog voor het slotakkoord: 1-5

Al-met-al een zeer verdiende overwinning en een mooi resultaat neergezet: de volgende ronde is gehaald van de beker door OKSV t Twdde.

[ Terug ]

Informatie OKSV 2 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps