1 maart 2015

• 0-1 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 0-2 Perr Hidding (OKSV 1)
  • 0-3 Kevin vd Akker (OKSV 1)

Op het Sportpark SVS werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de strijd SVS 1 - OKSV 1. Arbiter R.J.B.A. Benders had deze confrontatie geleid.

De wedstrijd SVS 1-OKSV 1 eindigde in: 0-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen SBV 1 op 8 maart 2015. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

6D: Titelkandidaten maken geen fout

Bron: KlikSport.nl

OKSV en Irene maakten allebei geen fout in de zesde klasse D. OKSV won met 0-3 bij SVS Stevensbeek en Irene klopte Astrantia met 1-5.

SIOL tegen SCV'58 werd vandaag afgelast en daardoor hebben de Katwijkers al drie wedstrijden minder dan OKSV gevoetbald en een minder dan Irene. OKSV had vanmiddag weinig moeite met SVS Stevensbeek. Perr Hidding scoorde de eerste twee goals, Kevin van den Akker zorgde voor de 0-3 eindstand. Irene won met 1-5 van Astrantia en heeft daardoor evenveel verliespunten als OKSV en een iets beter doelsaldo ( 27 tegenover 26).

Gelijkspel in Haren
Achilles Reek kwam op bezoek bij SBV niet verder dan een gelijkspel. Roy de Haas opende zo'n tien minuten voor rust de score namens de bezoekers, maar vier punten later was het alweer gelijk door Berry Knipping. Bij deze twee goals bleef het.

Elsendorp, dat met 1-0 won van Menos, kan op basis van verliespunten Achilles Reek voorbij gaan.

Van onze verslaggever: Sjack van Gelder

Zondag 28 februari, OKSV speelt de laatste wedstrijd van de tweede periode uit tegen SVS in Stevensbeek. Bij winst pakt OKSV de volle 21 punten deze periode en zou alleen Elsendorp op basis van doelsaldo de mannen nog van een periode titel af kunnen houden.

Trainer/coach Voet stuurde de volgende elf spelers het veld in.
DM: F. Vos RB: R. van Dinther RCV: N. Selten LCV: B. Vos(c) LB:D. Ermers VM: E van Summeren VM: J van de Loop AM: J. van Griensven LA: R. Reijs CA:P. Hidding RA:B. van de Berg
Wissels: J. van de Wielen, K. van den Akker, J. van de Wijst.
Opmerkingen:
  • Ted Schmitz is nog steeds niet wedstrijdfit en neemt plaats op de tribune.
  • Dennis Prins Boateng staat weer in de basis elf en schijnt te zijn genezen van zijn SOA.(helaas heeft hij verhaal nog steeds niet bevestigd.
  • Prima intrapballen, D. van Vugt?
  • Willy van de Loop stond weer paraat met de vlag.
  • R. van den Berg ontbrak met een iets wat vreemde blessure, Tijdens het bedrijven van de liefde is hij uit bed gevallen en wat ongelukkig terecht gekomen.
  • Marc van de Akker was helaas afwezig, een weekendje weg met zijn veel eisende vriendin was hier de oorzaak van.
  • Trainer Voet heeft zich afgelopen week verplaatst naar China, om hier de Bengaalse tijger te bezichtigen en te verzorgen. Een warme ervaring voor Voet die zeer onder de indruk was van deze knuffellige grote poes. Helaas zag zijn Bengaalse vriend een teen van Niels aan voor een lekker hapje waardoor Voet is teruggekeerd met 9 tenen. Voet "Natuurlijk was dit een iets wat ongelukkig einde van een geweldige reis, maar deze ervaring kan ik iedereen aanraden ik zou er zelfs al mijn tien tenen voor over hebben"
De wedstrijd.
OKSV begint spectaculair aan de wedstrijd, al in de eerste minuut is het Perr Hidding die een voorzet van Rick prima tegen de touwen kopt. Een zeer welkome vroege voorsprong is een feit voor de ploeg van Voet.

Na de 0-1 word het wat rommeliger, OKSV kan het positiespel wat ze normaal zo goed spelen niet goed oppakken en er is heel veel moeite om vanuit de organisatie te blijven voetballen. Iets wat de rode lantaarn drager uit Stevensbeek goed uit komt, zij schijnen wel te houden van dit rommelige spel.

In de 10e minuut slaat de schrik toe als een speler van SVS de 1-1 lijkt binnen te schieten, gelukkig voor de ploeg van Voet is het buitenspel en het doelpunt word afgekeurd.

In de 20e minuut krijgt Erwin geel nadat hij een overtreding heeft moeten maken. In dezelfde minuut grijpt coach Voet in en haalt Job na de kant voor Johan.

De wedstrijd sukkelt door en OKSV wil er maar niet goed in komen, tegen de rust is daar dan toch ineens de 0-2 . Wederom Perr kopt goed binnen na een goede voorzet van Roel vanaf de rechterkant.

De tweede helft start niet veel beter in de 52e minuut krijgt ook Dennis een gele kaart en dit is toch ietwat typerend voor het matige spel wat de ploeg vandaag op de mat legt.

De tweede helft is verder niet om aan te zien, SVS en OKSV krijgen beide weinig tot geen kansen en de wedstrijd lijkt in 0-2 te eindigen. In de allerlaatste minuut maakt Kevin (die in de ploeg is gekomen voor Jesper) de 0-3.

Zo eindigt een zeer matige wedstrijd toch een wat simpele 0-3 overwinning en worde de tweede periode afgesloten met het volle aantal van 21 punten.

Volgende week wacht thuis SBV het zal en moet dan beter als deze week wil de ploeg van voet de 3 punten tegen het stugge SBV in eigen huis houden.