Logo OKSV

OKSV 3 - UDI'19/Beter Bed 14 (2-0)

09 maart 2014

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:


OKSV 3 heeft vandaag een thuiskrachtmeting afgewerkt tegen UDI'19/Beter Bed 14. De strijd werd gespeeld om 11:00 uur. De locatie waar deze confrontatie zich heeft afgespeeld was het Sportpark t Veldje.

Vandaag werd er om 11:00 uur afgetrapt op het Sportpark t Veldje voor de ontmoeting OKSV 3 - UDI'19/Beter Bed 14.

De wedstrijd OKSV 3-UDI'19/Beter Bed 14 eindigde in: 2-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 3 wordt gespeeld thuis tegen HVCH 14 op 16 maart 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

Sterallures in de spits

Het was prachtig lenteweer in Overlangel terwijl het Derde zich opmaakte voor een nieuwe thuiswedstrijd tegen UDI '19/Beter Bed 14. Zo mooi zelfs dat ook enkele beroemdheden de weg naar het hoofdveld van OKSV wisten te vinden.

Naast prins Harold I (lid van een of andere koninklijke familie), Marco (lokale DJ) en Sjouke Meerdink (onbetwiste zanger van de band Track 'n Tor) wist ook Gert-Jan Janssen (van de Vier Viltjes) een gaatje in zijn drukke agenda te reserveren om deze wedstrijd te kunnen fluiten.

OKSV 3 trapte de eerste helft af met de zon in de rug. De carnavalsvakantie had de spelers duidelijk goed gedaan want beide teams gingen goed van start. Het was echter OKSV die rond de twintig minuten een goal wist te maken. Gastspeler Bram van de Berg loste vanaf de linkervleugel een schot op doel die weliswaar werd afgeweerd, maar daarna keurig werd verzilverd door Rogier van der Linden. Het initiatief bleef daarna grotendeels bij OKSV, maar meerdere doelpunten werden niet gemaakt.

De tweede helft begon wat moeizamer. UDI '19/Beter Bed 14 had zich herpakt en wist, gesteund door een zachte lentebries, het spel meer te verleggen naar de verdediging van OKSV. Dit leverde enkele spannende momenten op; een enkel schot ketste af op een paal en Jan Reijs ontmoette zijn gelijke tijdens een kopduel. Ook OKSV had nog een aantal kansen. Zo probeerde 'held zonder sokken' Paul Meerdink zelfs een hoektrap af te maken met een omhaal. Het was uiteindelijk Bram van de Berg die met een eerlijk schot rond de 25 meter de 2-0 scoorde, wat ook de eindstand voor de wedstrijd zou worden.

Een prangende vraag is natuurlijk of de jongens van het derde, met uitzicht op het kampioenschap en onder invloed van al die beroemdheden, niet naast hun voetbalschoenen gaan lopen. Dit is gelukkig verre van waar. De teamspelers van het Derde zijn heel gewoon gebleven ondanks alle druk van buiten. Vleugelspeler Arjan Elbers was bijvoorbeeld sympathiek genoeg om een bal een halve meter voor een open goal naast te schieten en om vergelijkbare redenen speelde Rogier van de Linden de bal tijdens een penalty in tijdens de tweede helft recht in de handen van de keeper. Leider Patrick Kersten probeerde ondertussen op zijn eigen manier het spel eerlijk te houden door Dirk-Jan Manders in de verdediging te parkeren. Zelfs de 'nooit-een-winnende-opstelling-veranderen' regel blijkt niet veilig te zijn voor hem.

[ Terug ]

Informatie OKSV 3 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps