Logo OKSV

OKSV 3 - HVCH 14 (2-0)

16 maart 2014

Doelpuntenmakers:

Wedstrijdverslag:

Op het Sportpark t Veldje werd vandaag om 11:00 uur afgetrapt voor de krachtmeting OKSV 3 - HVCH 14.

De wedstrijd OKSV 3-HVCH 14 eindigde in: 2-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 3 wordt gespeeld uit tegen Festilent 7 op 23 maart 2014. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

OKSV 3 wint opnieuw tijdens thuiswedstrijd

Toeschouwers die de afgelopen zondag aanwezig tijdens de wedstrijd van OKSV 3 kregen een aangename verassing voor de kiezen. Dit had niets te maken met het verloop van de wedstrijd zelf, want die werd keurig gewonnen met 2-0. Dat het team hiermee voor de vijfde keer op rij wint is eveneens geen verassing, noch het feit dat Arno Toonen door fantastisch keeperswerk voor de derde keer op rij de heeft weten te houden. Natuurlijk trok de aanwezigheid van enkele verdwaalde handballers in het veld wel enige aandacht toen de bal met een slingerworp in het doel eindigde, maar gelukkig trad scheidsrechter Janssen streng doch rechtvaardig op en werd dit misverstand snel rechtgezet.

De echte verassing zat hem in het verschijnen van niemand minder dan: Bart Marijnissen. Hij is in zijn vrije tijd normaal gesproken in de Aldi te vinden, maar gooide zondag het roer om toen bleek dat zijn topscoorderspositie mogelijk in gevaar zou komen.

Marijnissen (niet te verwarren met de ex-voorman van de Partij voor de Tomaten) bleek het voetbal nog niet verleerd te zijn en wist met een paar handige trucs, zoals het passeren van tegenstanders (soms zelfs mét bal) en een krachtig schot, beide doelpunten te maken. De eerste goal was een penalty waarin de mening van de keeper werd genegeerd en de tweede goal werd netjes afgemaakt vanuit een voorzet.

Met een nieuwe overwinning op zak wordt vol verwachting uitgekeken naar de volgende wedstrijd waarin het derde zich zal meten tegen aartsrivaal Festilent 7. Winst betekent in dit geval niet alleen een kratje bier, maar mogelijk ook de kampioenstitel.

[ Terug ]

Informatie OKSV 3 : [ Elftal ] - [ Nieuws ] - [ Wedstrijden ] - [ Opstelling ]

Competitie : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

Topscoorders : [ Overzicht ]

Beker : [ Uitslagen ] - [ Alle uitslagen ] - [ Stand ]
 [ Programma ] - [ Indeling ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps