1-2.

Gele kaarten

John Voet

wedstrijdverslag OVC1-OKSV1

De voorgaande wedstrijden startte OKSV1 de wedstrijden wat slapjes, ook in deze wedstrijd was het begin voor de tegenstander. Desondanks werd in de 8e minuut werd een door Bart M genomen corner keurig bij de 2e paal ingekopt door de hoog boven zijn tegenstander uitspringende nummer 10 John V.(zoon van voormalig voorzitter) We hielden door de positiewisselingen van OVC op het middenveld veel moeite met de organisatie. Met name de broertjes van de L moesten alle zeilen bijzetten en dat deden ze dan ook goed. De gehele 1e helft hield OVC het veldoverwicht maar kregen niet echt veel kansen. De kansen die ze kregen werden medogenloos gepakt door de uitblinkende keeper Arno T.
Tijdens de rust gaf billenridder Paul S aan dat hij aan zijn nachtelijke paardans met Ferry V, een blessure had overgehouden en werd dan ook door Dorus gewisseld. John en Rogier schoven een plekje door en Chris K kwam erin. Het wedstrijdbeeld veranderde door de wissels nauwelijks, OVC bleef de sterkere ploeg. Mede door de balvastheid en het goede kaatsen van John voorin werd de druk op Arno geleidelijk iets minder en kwamen we af en toe in de buurt van de goal van de tegenstander. Na een goed uitgevoerde counter onder aanvoering van John, scoorde Bart in de 71e minuut de 2-0. Eerlijk gezegd tegen de verhouding, maar als je 2 kansen krijgt en er 2 inschiet doe je het niet slecht!!!
Echt veel vertrouwen hadden de Oijenaren er niet in dat ze nog punten gingen halen, maar scoorden desondanks nog de 1-2. Al met al een droomdebuut voor trainer Dorus K en de rest van de technische staf. Volgende week Grave o ja en de groeten van OKSV1 aan Joan en Magreet.