OKSV F1 - SDDL F1
Uitslag: 4-4

14 september 2002

Verlies voor OKSV

Overlangel - OKSV verloor op eigen veld van SCV’58. Spaan en Mol scoorden voor SCV’58, waarna Rogier van de Linden de eindstand op 1-2 bepaalde.

GVV’57 krijgt les
Grave - Alleen Wijnbergen wist te scoren. In de slotfase toonde SBV wel aan hoe het moest. Uit twee vrije trappen werd gescoord.

Bizar scoreverloop
Macharen - Macharen leek al snel kansloos tegen Deso, dat bij de rust met 3-0 leidde. Kort na rust werd het zelfs 0-4. Macharen leefde daarna op en kwam verrassend terug tot 3-4.

Veerkracht baat niet
Heerewaarden - In de tweede helft toonde NLC’03 veerkracht en kwam terug van 0-3 tot 3-3, dankzij een hattrick van Sjaak Pieter van Es. Het mocht echter niet baten: 3-4.

OVC’63 wint verdiend
Oijen - Mark Verhaar scoorde twee keer voor OVC’63. SIOL kwam terug tot 2-1.

OKSV-SCV'58 1-2

In de eerste helft zagen de toeschouwers een gelijkopgaande strijd. In de twintigste minuut kwam OKSV goed weg toen een bal uit en vrije trap via het hoofd van Steven Spaan op de lat terechtkwam. Op slag van rust had OKSV nog een goede mogelijkheid om met een voorsprong te gaan rusten, maar het bleef vooralsnog 0-0. Direct na rust was het Spaan die door de Overlangelse verdediging slalomde en vanaf zestien meter raak schoot (0-1). Na een uur spelen was Stijn Mol dichtbij 0-2, maar diens inzet werd door de OKSV-doelman gestopt. Even later had Mol toch succes. Hij rondde een pass van Harold van Thiel doeltreffend af (0-2). In een alles-of-niets-poging probeerde OKSV de stand een draaglijker aanzien te geven, Dat lukte niet en de drie punten gingen verdiend mee naar Velp.

GVV'57-SBV 1-2
In de eerste helft waren het vooral de Gravenaren Frank Albers en Dave Portier die de kansen lieten liggen. Na de pauze ging GVV'57 goed van start. Johan Verhaaren stelde Peter Wijnbergen in staat er al snel 1-0 van te maken. Iedereen verwachtte dat GVV zou doordrukken. Opnieuw werden echter de mooiste kansen om zeep gebracht. Een kwartier voor tijd sloeg het noodlot toe toen SBV 1-1 scoorde. Een minuut voor tijd wist Bas Rensen met een overtreding een doorgebroken speler van SBV nog voor het strafschopgebied van scoren af te houden. Rensen kreeg rood en SBV een vrije trap die 1-2 tot gevolg had.

Tweede nederlaag op rij voor SIOL / OVC'63-SIOL 2-1
Ondanks een sterk begin van SIOL was het OVC dat in de zesde minuut 1-0 scoorde. De eerste kans voor SIOL belandde in de handen van de OVC-doelman. Ook bij een vrije trap van SIOL in de elfde minuut zat de doelman er goed bij. Op slag van rust liep OVC uit naar 2-0 via een snelle combinatie die de SIOL-verdediging en doelman Leon Josemanders kansloos liet. In de tweede helft was SIOL de betere ploeg maar OVC bleef gevaarlijk met snelle uitvallen. De pal voor rust voor Nico Derks ingevallen Rene Straten was direct gevaarlijk. Twintig minuten voor tijd scoorde hij de aansluitingstreffer. Op aangeven van Peter Jacobs schoof hij de bal beheerst in de linkerhoek (2-1). SIOL joeg op de gelijkmaker, maar kwam niet meer aan scoren toe.