3-4
4-4

Bron: Brabants Dagblad

DESO - NLC’03 1-7 (1-3).
Door een spectaculaire 7-1 zege op DESO lijkt het Lithse NLC’03 op weg naar de periodetitel in de zesde klasse H. Vanaf het eerste fluitsignaal vloog NLC’03 er vol in. Na de snelle 0-2, sputterde DESO nog even tegen middels een tegendoelpunt. Zelfs met een aantal wisselspelers in de tweede helft bleef NLC’03 aan de lopende band scoren.

SBV - Heerewaarden 4-0 (1-0).
Na het punten morsen van de voorbij weken werd nu vrij eenvoudig van Heerewaarden gewonnen. Na een moeizame eerste helft, 1-0 door Keijzers, werd de tegenstander in de tweede helft gevloerd. Walraven scoorde tweemaal, waarna Keijzers de eindstand op 4-0 bepaalde.

SIOL - OKSV 4-4 (1-2).
Het doelpuntrijk duel tussen SIOL en OKSV leverde geen winnaar op. OKSV mocht daar de meeste aanspraak op maken. Na een 2-1 voorsprong moest OKSV met tien man verder. Het deerde de ploeg niet getuige de uitslag.

OVC’63 - Macharen 4-1 (3-1).
OVC’63 begon mat aan de wedstrijd en kwam terecht op achterstand. De ploeg was daarmee wakker geschud en nam vervolgens het heft in handen en trok de wedstrijd simpel naar zich toe.

Gassel - SCV’58 2-1 (0-1).
Gassel had de KNVB om een andere leidsman verzocht. De aangewezen arbiter Van Kessel was immers tot vorig jaar lid was van Gassel. Maar de club vond geen gehoor. SCV’58 kwam tegen Gassel, dat nog in de race is voor het kampioenschap, op 1-0 door Stefan Jans. In de tweede helft keurde Van Kessel een treffer, ondanks hands, goed en stuurde een Velpse speler van het veld. In blessuretijd scoorde Gassel 2-1.

Bron: De Gelderlander

Gassel - SCV’58 2-1

Op de valreep kon Gassel de drie punten in de wacht slepen tegen SCV'58 en zo de kampioenskansen in eigen hand houden. Tegen SCV'58 werd, onder leiding van een Gasselse scheidsrechter, met 2 - 1 gewonnen.

Tijdens het eerste kwartier waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, zonder dat dit tot gevaar voor een van de beide doelen leidde. Gaandeweg de eerste helft kwam Gassel beter in zijn spel en kwamen ook de eerste kansen. Een schot van Ruud de Kleijn werd gepareerd door de Velpse doelman en een kopbal van Bas van Raaij, na een corner van Ramon van der Venne, ging net naast. SCV'58 probeerde met lange ballen de spitsen in stelling te brengen, maar kansen leverde dit nauwelijks op. Nadat een inzet van Bart Loeffen via de doelman net naast de verkeerde kant van de paal vloog, was het vlak voor de rust aan de andere kant wel raak. Doelman Gert-Jan Schook verkeek zich op een hoge bal van Stefan Jans (0-1). Na de rust een aandringend Gassel. Bart Loeffen kopte de bal in de 62ste minuut door op Ruud de Kleijn die binnen schoot (1-1). SCV moest met tien man verder nadat Jurgen Verhallen het veld werd uitgestuurd. Geert Ariëns (Gassel) schoot tegen de kruising. In de blessuretijd schoot Ariëns raak: 2-1.

SIOL-OKSV 4-4

In de thuiswedstrijd tegen het iets hoger geklasseerde OKSV kon SIOL, voorlaatste, opnieuw niet tot winst komen. Zelfs niet in een wedstrijd waarbij de Overlangelse tegenstander ruim een helft met slechts tien man speelde. SIOL had het moeilijk tegen een tegenstander die bereid was de mouwen op te stropen. Na kansen over en weer werd het na dertien minuten 0-1 toen Paul Sweep iedereen zijn hielen liet zien en doelman Dekkers uitspeelde. In de 36ste minuut liep OKSV uit naar 0-2. Op randje buitenspel mocht John Voet doorgaan.

SIOL kwam snel terug in de wedstrijd. Een voorzet van good old Fred Bruinenberg op René Straten werd door de laatste onberispelijk tot doelpunt gepromoveerd (1-2). In de 55ste minuut kwam SIOL langszij via een doelpunt van Nico van der Wal (2-2). Sweep scoorde met een droge knal vervolgens (2-3). Peter Jacobs maakte 3-3, Rogier van de Linde bracht de stand op 3-4. Het slotaccoord was voor Patrick Kooistra. Op zo'n twintig meter van het doel krulde hij de bal met een fraaie curve in het doel (4-4).