Logo OKSV

Prinses Irene A1 - OKSV A1 (6-1)

24 april 2010

Van onze verslaggever Jeroen :

Voorbeschouwing:

Met de 3 punten van vorige week als opsteker in de knip en zonder captain Luuk en de geblesseerde Rick A, gingen we naar Nistelrode. Geen makkelijke opgave. Maar misschien wel een plek om een puntje te pakken?!

Opstelling OKSV A1 (4-3-3):

Sjoerd
Erwin
René
Jasper
Rick B
Tymon
Perr
Kevin
Job
Marc
Roel

Wissels:

45' Frank voor Sjoerd
45' Ted voor Erwin
67' Erwin voor Kevin

Doelpuntenmakers:

1' 0-1 Roel
6' 1-1
58' 2-1 (pen)
71' 3-1
80' 4-1 (pen)
84' 5-1
90'+2' 6-1

Rode kaarten:

1x speler Pr Irene

Gele kaarten:

1x Erwin en 1x speler Pr Irene

Wedstrijdverslag:

OKSV A1 verliest terecht (maar geflatteerd) van een fysiek beter, conditioneel sterker en vooral gretiger Prinses Irene A1: 6-1.

Na de 0-6 tegen DSV van een aantal maanden geleden, heeft OKSV opnieuw een flinke dreun moeten incasseren. Net zoals toen, kregen we ook vandaag in het laatste kwart van de wedstrijd 4 doelpunten tegen.
Het gebrek aan power en, wat nog belangrijker is, het gebrek aan de absolute wil om te winnen was ook vandaag vooral doorslaggevend.

We gingen met een 1-1 stand rusten.
Roel (de non scoring spits) had ons, na een goeie individuele acite, in de allereerste minuut van de wedstrijd op 0-1 gebracht.
Vijf minuten later was het echter 1-1, omdat Pr Irene balverlies genadeloos afstrafte.
Daarna was Pr Irene de betere ploeg, maar had OKSV organisatorisch gezien de zaken aardig voor elkaar. En op de momenten dat het gevaarlijk werd, bleek Sjoerd een prima doelman. Hij speelde misschien wel zijn beste wedstrijd (helft) van het seizoen.


Na rust ging Pr Irene opportunistischer spelen en daar had OKSV had bijzonder moeilijk mee. En dus ging het flink mis!!
Het begon in de 58e minuut met een makkelijk toegekende penalty. Job maakte een lichte duwfout, de scheidsrechter leek nadat hij gefloten had enigszins te schrikken van het feit dat de 'overtreding' binnen het strafschopgebied was gemaakt, maar kon toen niets anders doen dan de bal op de stip leggen.
Kort daarna, na een prima redding van Frank, kreeg OKSV een ideale mogelijkheid om tegen te scoren. Maar de grens vlagde volkomen ten onrechte voor buitenspel en boorde op die manier Erwin een vrije doortocht richting de keeper door de neus.
Twee dubieuze beslissingen, die op dat moment een enorme impact op het wedstrijdverloop hadden.

Daarna was OKSV van slag en was zowat elke bal op goal een doelpunt. Slap verdedigen, een van richting veranderde bal en een 2e, volkomen terecht gegeven penalty deden de score flink op lopen.
Zelfs in blessuretijd, met een man minder (2e geel voor de laatste man, die tot 2x toe een doorgebroken speler had getorpedeerd) nog te scoren.

Vandaag is wederom gebleken dat we het erg moeilijk hebben, tegen ploegen die 'blijven gaan'. En daarnaast moeten we constateren dat er in dit elftal te weinig jongens zijn die het karakter hebben om koste wat koste een wedstrijd te willen winnen.
En omdat je karakters alleen maar kunt verbeteren en niet kunt veranderen, zal dat stukje ontwikkeling toch vanuit de spelers/groep zelf moeten komen.
De wedstrijd Prinses Irene A1-OKSV A1 eindigde in: 6-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld uit tegen JVC Cuijk A2 op 01 mei 2010. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

[ Terug ]


© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps