Rick R voor Johan
René voor Jasper

12' 1-0 Johan
17' 2-0 Perr
24' 2-1 Jasper (e.d.)
34' 2-2
50' 3-2 Niek
52' 3-3
64' 4-3 Perr

Gele kaarten

3x OSS'20

Ook slechte wedstrijden kunnen (gewoon) 3 punten opleveren!!
OKSV A1 speelt beroerde wedstrijd en is in Sinterklaasvorm, maar wint desondanks terecht met 4-3 (2-2) van OSS'20 A2.

Al vanaf het begin ontbraken de vereiste scherpte, daadkracht en precisie in het spel van OKSV A1. Het was zowel aanvallend als verdedigend te slap om een lekkere, overtuigende wedstrijd te spelen. De oorzaken daarvan zijn duidelijk en daar gaan we het de komende week (alweer) over hebben en (alweer) op trainen.

Na 23 minuten had de wedstrijd eigenlijk al gespeeld moeten zijn. Toen stond het door doelpunten van Johan (op aangeven van Rick B) en Perr (na voorbereidend werk van Niek en Erwin) 2-0 en hadden Johan (2x) en Perr (1x) dotten van kansen laten liggen. Tot dat moment werd er niet eens zo belabberd gespeeld en leek er weinig aan de hand.
Maar daar kwam vanaf de 24e minuut verandering in.
Jasper probeerde een voorzet vanaf links te verwerken, raakte de bal compleet verkeerd en schoot hem voorbij Sjoerd in zijn eigen goal. Daarna was OKSV de weg kwijt.
Er kwam een soort van matheid en onzekerheid over het team. Spelers lieten zich afbluffen en waren soms geïntimideerd door het ruwe en soms onbeschofte spel van de ploeg uit Oss.
OSS'20 werd in de 34e minuut nog verder in het zadel geholpen, toen een verschrikkelijke inschattingsfout links achterin, koelbloedig werd afgerond. OSS had tot dat moment geen enkele kans gecreëerd, maar het stond wel 2-2.
Ook deze tegentreffer kon OKSV niet inspireren en motiveren. Het kwam zelfs één keer goed weg toen Sjoerd attent reageerde op de eerste en enige door henzelf gecreëerde kans van OSS.
Vlak voor rust zat het nog wat meer tegen toen een bal, na een lange scrimmage van de Osse doellijn werd gehaald en dus gingen we met 2-2 rusten.
Na rust startte OKSV goed. Het verse bloed voorin zorgde voor schwung en het leek in die fase allemaal goed te komen. In de 49e minuut werd voor de tweede keer een bal van de doellijn gehaald, maar een minuut later was het toch raak, toen Niek de bal via de doelman binnen schoot.
Maar het verhaal van voor rust herhaalde zich, helaas.
Dezelfde matheid, onzekerheid en slordigheid slopen weer in het team. Resultaat: 2 minuten later zorgde een foutieve pass centraal achterin ervoor dat OSS opnieuw kon scoren.
Drie cadeaus gekregen en alle drie de cadeaus in dank aanvaard: 3-3. Niet te geloven!!

Ondanks dit alles bleef OKSV proberen de wedstrijd te winnen. En daar had het, hoe slecht er ook werd gespeeld, recht op.
In de 64e minuut maakte Perr, na een goeie voorbereidende actie van Rick R, de 4-3.
Het restant van de wedstrijd leverde hetzelfde beeld op. OKSV kreeg kansen, 100% kansen, maar niemand had het vertrouwen om de strijd definitief te beslissen. Het had er alle schijn van de alle dingen die waren misgegaan, het zelfvertrouwen tot bijna 'nul' hadden gereduceerd. En ondertussen bleef OSS van alles uit de kast halen om nogmaals in de wedstrijd te komen.
Na 90 minuten stond een 4-3 eindstand op het bord en baalde iedereen van de wedstrijd en vooral van de manier waarop was gespeeld. Maar... Ook slechte wedstrijden kunnen (gewoon) 3 punten opleveren!!

De wedstrijd OKSV A1-OSS'20 A2 eindigde in: 4-3.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld uit tegen Odiliapeel/Braks Groep A1 op 21 maart 2009. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.