Wedstrijden 2007/2008

Elsendorp D1 - OKSV D1
Uitslag: 4-5

2 april 2008 - Van onze verslaggever Pauline

In een zwaar bevochte, maar zeer sportieve en spannende wedstrijd heeft de D1 van OKSV in de verlenging met 5 - 4 heeft gewonnen van Elsendorp D1.

OKSV keek na een paar minuten spelen al tegen een achterstand aan 1-0, maar lieten het hier niet bij zitten en kwamen nog voor rust terug op 1 –1.

Na de rust kwam de jongens van OKSV goed op gang en liep het zelfs uit tot 1-3. Hierna kwam Elsendorp D1 nog terug op 3 –3.

Hierna maakte OKSV D1 al gauw een doelpunt, maar ook Elsendorp. Dus het eindsignaal was 4 -4 .

Een verlenging was een feit. Er werd 2x5 minuten verlengd. In de laatste 3 minuten scoorde onze jongens hun winnende goal.

Dus zoals je ziet was het een spannende wedstrijd (slecht voor je hart)

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV D1 wordt gespeeld uit tegen Cito D1 op 5 april 2008. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.