OKSV C1 - HBV C1
Uitslag: 3-2

10 maart 2007

OKSV C1 toont 2 gezichten, maar pakt toch de volle buit tegen HBV C1

OKSV C1 is er afgelopen zaterdag in geslaagd om voor de 2e keer in 4 wedstrijden de winst te pakken. Tegenstander was hekkensluiter HBV uit Beers. Na een 1-1 ruststand, wist OKSV uiteindelijk met 3-2 te winnen.

In de eerste helft werd er bijzonder zwak en rommelig gespeeld. De tegenstander was veel feller, waardoor zij wel en wij niet aan voetballen toekwamen. Desondanks was na een kwartier de eerste echte kans van de wedstrijd voor OKSV. Waar Roel vorige week wel tot 2 keer toe het overzicht en de rust behield, was hij deze keer niet trefzeker.
HBV bleef de betere ploeg zonder echt gevaarlijk te worden. Frank moest na 24 minuten voor het eerst gestrekt om en bal onder uit de linkerhoek te duwen. Inde 28e minuut kwam HBV op voorsprong. Nadat er weer een aantal duels waren verloren, werd de bal van dichtbij hoog in de korte hoek geschoten. Op basis van het vertoonde spel was deze voorsprong terecht.
Vijf minuten later had Erwin de volgende kans, maar hij werd vanachter aangetikt waardoor hij de bal niet de gewenste richting kon geven en de bal werd van de lijn gehaald.
Op slag van rust kwam OKSV toch op gelijke hoogte. Roel werd diep gestuurd en schoot de bal vanaf rand 16 meter, fantastisch diagonaal binnen

In de rust geprobeerd de dingen die misgingen te benoemen en aan te geven hoe het in de 2e helft anders/beter moest: feller in de duels, letten op de bezetting van de posities en meer beweging rond de bal.

De tweede helft verliep qua voetbal een heel stuk beter. Nu waren de rollen omgedraaid en waren wij de fellere en beter voetballende ploeg. In de 49e minuut maakte Job, die een goede tweede helft speelde de 2-1, nadat de opgekomen Luuk de bal tegen de paal had geschoten, reageerde Job attent en trapte de bal resoluut tegen het net.
Zes minuten later was het Erwin die de stand op 3-1 bracht, nadat hij vanaf een kleine 20 meter de bal hoog het doel injoeg.
Daarna werd het voetbal weer rommeliger. Omdat de meeste duels werden verloren kwamen we niet meer aan voetballen toe en kreeg HBV de kans om terug te komen. Dit gebeurde echter pas in de blessuretijd. Toen maakten ze 3-2, een doelpunt met een ‘buitenspelluchtje’.
Maar direct na de aftrap werd de wedstrijd beëindigd en bleven de 3 punten in Langel.

Volgende week spelen we in Meerlo (bijna een uur rijden?!) tegen SV United. Wanneer we spelen zoals we dat het grootste deel van de 2e helft hebben gedaan, nemen we misschien weer wat punten mee.

Op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel werd vandaag om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd OKSV C1 - HBV C1.

De wedstrijd OKSV C1-HBV C1 eindigde in: 3-2.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV C1 wordt gespeeld uit tegen SV United C1CO op 17 maart 2007. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.