4-1 OKSV 1

Gele kaarten

Jeroen

Bron: Brabants Dagblad

Overlangel - De wedstrijd was twaalf seconden oud, toen Frank van Dinther de bal langs de verbouwereerde doelman van OKSV binnenschoot: 0-1. OKSV trok fel van leer en zag Paul Zweep snel de 1-1 scoren. Binnen een half uur werd het 4-1 door treffers van Marijnissen, De Beijer en een benutte strafschop van John Voet. Macharen kreeg eveneens kansen, maar vergat deze te benutten.

DESO 1 - Heerewaarden 1
Oss - Met een 2-0 overwinning op Heerewaarden zorgde DESO voor een positief slot van de competitie. In de eerste helft waren er weinig mogelijkheden, maar na rust was DESO effectiever. Ömer en Van Rossum zorgden voor een 2-0 eindstand

Estria 1 - GVV'57 1
Escharen - De 3-1 overwinning op Estria was goed voor het zelfvertrouwen op weg naar de nacometitie. Door doelpunten van Joost Jansen en Bas Rensen wrd het 0-2 bij rust. Kort na pauze werd het zelfs 0-3 door een treffer van Daan Labro. Halverwege de tweede helft scoorde spits Van Creij van Estria tegen.

SIOL 1 - OVC'63 1
Cuijk - Met het oog op de nacompetitie besloot men bij OVC'63 enkele spelers te sparen. Het gemis aan vaste krachten deed zich voelen tegen het Cuijkse SIOL. SIOL verzuimde echter om al in de eerste helft ruim afstand te nemen, zodat de wedstrijd nog lang spannen bleef. Uiteindelijk werd het 3-2 voor SIOL.

SBV 1 - SCV'58 1
Haren - Na de slechte partij van vorige week, won SBV nu met 2-0 van een zwak SCV'58. Het kenmerkt de wisselvalligheid van de ploeg uit Haren. Zeker in de eerste helft had SCV'58 weinig in te brengen, maar omdat alleen Schuurmans scoorde bleef men hopen op een goed resultaat. Een kleine tien minuten na de pauze besliste Roy van de Camp met de 2-0 de wedstrijd in het voordeel van SBv.

SDDL 1 - NLC'03 1
Demen - In de wedstrijd tegen kampioen SDDL had NLC'03 nog een theoretische kans bij winst de derde periode te kunnen pakken. Deze laatste strohalm was echter niet besteed aan de ploeg uit Lith, want het verloor met 0-1. De ploeg kende in de eerste helft wel pech, omdat het goede mogelijkheden kreeg, maar een uiterst gedreven doelman van SDDL op de weg vond. Na rust was de thuisploeg sterker, maar pas tien minuten voor tijd scoorde Frank Wijnakker uit een vrije trap het enige doelpunt van de wedstrijd.