Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Supportersvereniging OKSV

Jaaroverzicht 2009/2010

Open dag

Op 16 augustus is een open dag gehouden voor de selectie. Een ieder die zich geroepen voelde om een paar uurtjes te sporten was welkom. De nieuwe trainer Dirk Jan Manders had een parcours uitgezet en er werd een toernooi afgewerkt. Alles was lekker vrijblijvend en na afloop werd er nog wat nagebuurt. De vakantiebelevenissen werd doorgenomen en de verwachtingen voor het komen seizoen werden door en ieder uitgesproken.

Feestweekend OKSV

Tijdens de zaterdag van het feestweekend hebben we met 5 opblaas elementen aardig uitgepakt. De jeugd was wel te spreken over het geheel en deed enthousiast mee met de spellen. Na een paar uurtjes sportplezier werden de prijzen verdeeld en..werd er met man en macht alles weer opgeruimd omdat er immers een druk programma was samengesteld. Fantastisch hoe iedereen ons weer geholpen heeft en de middag heeft doen slagen.

Ten behoeve van het feestweekend hebben we caps laten maken met de opdruk van 60 jaar OKSV. Door toedoen van een sponsor hebben we de petjes voor een aantrekkelijke prijs aan kunnen bieden aan onze leden die de pet voor slechts 2,50 aan konden schaffen. Ter afsluiting van de dag werd de jeugd en begeleiding getrakteerd op een shirt ter herinnering aan dit mooie weekend.

Interviews

Ook dit jaar hebben we weer diverse interviews afgenomen met mensen die op een of andere manier iets voor de club betekenen. Het afnemen van de interviews is leuk om te doen en de interviews worden ook met plezier gelezen.

Quizavond

De quizavond was voor wat betreft de organisatie weer geslaagd. Dit jaar waren er weer 18 groepen met trouwe kwisgangers die een leuke quizavond hebben beleefd. Voor het eerst sinds jaren weer een toename van het aantal groepen en daarmee voor ons weer een motivatie om dit jaar weer een quiz te maken.

Zaalvoetbaltoernooi met kerstmis

Dit jaar hebben we voor de tweede een zaalvoetbaltoernooi gehouden voor de jeugd in de sporthal in Ravenstein. Op 24 december hadden we de hele dag de zaal gehuurd en werden toernooien voor de elftallen afgewerkt. Er werd afgesloten wedstrijdje van de B met een mengeling van leiders.

Weekend en sportdag jeugd

Op het einde van het seizoen is tijdens het 2-jaarlijks weekend voor de jeugd op vrijdagavond een tocht door Herperduin georganiseerd. In het kader van het komende WK hadden we een 4-tal posten uitgezet die de 4 landen van de voorronde pool van Nederland uitbeelden. Bij de post moest een opdracht worden uitgevoerd en als de opdracht goed werd uitgevoerd stond een tractie te wachten.

Het zaterdag programma bestond uit een middagprogramma waarbij we een 10kamp hebben uitgezet. De jeugd van OKSV deed het weer goed en strijden fel om de prijzen. Uiteindelijk werden de bekers verdeeld en kreeg iedereen weer het traditionele vaantje. Er was wederom wat tijdsdruk op de afsluiting van het kamp door de promotie wijdstrijd van OKSV. We hebben daar met zn allen wel ervaring in gekregen dus dat liep weer gesmeerd.

Aangezien de jongens A-jeugd ons goed geholpen en verder niet mee doen bij dit weekend heeft de supportersvereniging een bijdrage geleverd aan de activiteit ter afsluiting van het seizoen.

Merchandising

De actie van merchandising is goed verlopen en de bestelling van 36 pakketten is natuurlijk niet mis voor ons cluppie. De maatvoering mbv de tabellen is goed gegaan, er zijn minder klachten of de maten van de trainingspakken, sweater, shirts enz.

Leuk om te zien hoe het veld groen/zwart gekleurd is tijden wedstrijden, trainingen enz enz. Bovendien verdienen we er door de kortingen bij de leverancier er ook nog iets aan. Met ingang van morgen is de inschrijving weer geopend op de site. Op 1 juli wordt de bestelling doorgegeven.

WK-pool

De WK-pool is weer opgezet en momenteel hebben we zon 110 deelnemers. De formulieren ter inschrijvingen zijn aanwezig en kunnen dus ff worden ingevuld. Inschrijving kan natuurlijk ook via de site van OKSV.

 
Laatste Supportersvereniging nieuws :

Meer Supportersvereniging nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg