Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Supportersvereniging OKSV

Activiteiten 2010/2011

Interviews

De interviews gaan volgend jaar verder, leuk om te doen en leuk om te lezen. We hebben nog lang niet alle leden gehad dus we kunnen nog vooruit.

Open dag voor de senioren van OKSV in augustus

Aangezien vorig jaren de opendag voor de senioren leuk ontvangen is, willen we dit jaar ook weer een opendag organiseren dat precieze datum moet nog worden vastgesteld. We gaan met Dirk Jan aan de slag om er weer een lekkere voetbalmiddag van te maken.

Activiteit voor de jeugd

Voor de jeugd willen we weer een smokkeltocht in het najaar op gaan zetten. De afgelopen tocht in de bossen vonden vooral de wat oudere jeugd laten we zeggen niet spannend genoeg. We zullen zeker ons best doen om deze jongens tijdens de smokkeltocht wel van voldoende spanning te voorzien.

Zaalvoetbaltoernooi

Ook dit jaar willen we voor de jeugd weer een kerstoernooi in de zaal houden. De streefdatum voor dit toernooi is wederom rond de kerstdagen.

Quizavond

Er komt natuurlijk ook weer een quizavond, de datum is nog niet vastgelegd maar dit zal zeer waarschijnlijk de 3e vrijdag van november worden. We laten dit zo snel mogelijk weten.

Activiteit senioren

We willen naast de quizavond een leuke activiteit bedenken om voor een avond vermaak te zorgen. De activiteit zal in oktober plaatsvinden en wij denken aan een autopuzzeltocht. Als er iemand een leuk idee heeft dan horen wij dat natuurlijk graag.

Sportdag

Op het einde van het seizoen staat er voor de jeugd weer een sportdag op het programma.

Clubartikel

We willen tijdens de contactavond weer met een clubartikel op de proppen komen en een optie is om weer eens een sjaal te laten maken. Ook hierbij geldt als iemand een idee heeft laat het ons aub weten.

 
Laatste Supportersvereniging nieuws :

Meer Supportersvereniging nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg