Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Aftredende bestuursleden supportersvereniging OKSV

14 sep 2005

Op 1 januari 2000 is de supportersvereniging opgericht met daarin 4 bestuursleden nm. John, Rogier, Wilbert en ondergetekende. In mei 2000 organiseerden wij een quizavond en was Harald Rutten meteen enthousiast en bood aan om een volgende editie mee te organiseren, waarop wij antwoorden dat hij dan ook maar meteen in het bestuur moest plaatsnemen. Dat deed hij toen gelukkig ook.

Het zitten in het bestuur van de supportersvereniging of welk bestuur dan ook vergt natuurlijk tijd en een daarnaast ook een hoop creativiteit. Creatief zijn we in de afgelopen 5 jaar zeker geweest met zijn vijven vind ik. We zijn met niets begonnen en hebben nu een goed concept voor de komende jaren en kunnen er volop tegenaan. Helaas heeft met merendeel van het bestuur aangegeven dat ze het moeilijk vinden om tijd vrij te blijven maken voor een functie in het bestuur van de supportersvereniging. John, Rogier en Harald willen hun functie graag overdragen aan nieuwe mensen met nieuwe frisse ideeŽn. Het is niet zo dat ze per direct het bijltje erbij neergooien maar in de loop van het seizoen willen ze graag hun taken en functies afgerond hebben.

We gaan op zoek naar nieuwe mensen in het bestuur van de supportersvereniging. Want daar zijn wij het met zín vijven natuurlijk dik over eens en jullie ook wel denk ik: Die moet hoe dan ook blijven!!!!!!!!!!!!!

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg