Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'Voet: 'Spelers OKSV maken stappen''

28 sep 2012

OVERLANGEL - Maaskantse Boys, SIOL en GVV'57 ziet hij als favorieten voor de titel in 6E. OKSV-trainer Niels Voet ziet daaronder kansen voor zijn piepjonge ploeg. "De motivatie en de wil is er in ieder geval zeker."

Voet is een belofte in trainersland. 27 jaar is hij pas en als jeugdtrainer bij N.E.C./FC Oss timmert hij aardig aan de weg. OKSV is dit seizoen zijn eerste avontuur als hoofdtrainer bij de amateurs. De keuze voor Overlangel nam hij bewust. "De jongens kenden mij niet en ik kende de groep niet. Er staat een jonge groep met veel spelers van negentien en twintig jaar. De aanvoerder is met zijn 25 jaar de oudste. Iedere dinsdag staan er twintig spelers op het trainingsveld die voor het eerste willen gaan. Over een gebrek aan inzet hoef ik hier zeker niet te beginnen."

Ervaring
Met negen punten uit vier duels staat OKSV op een gedeelde vierde plaats. Voet is redelijk tevreden over de start van de competitie. "Ik kijk met een goed gevoel terug. We hebben alleen van Maaskantse Boys verloren, maar dat is een goede ploeg. Onder de drie titelkandidaten willen wij mee gaan doen. We moeten bij de eerste zes kunnen eindigen en richten ons op plek vier en een prijs." Voetballend is Voet tevreden over het niveau van zijn ploeg. Om te groeien richt de Osse oefenmeester zich op verbeterpunten. "Het is een hele jonge groep en soms mis ik wat ervaring. Maaskantse Boys heeft bijvoorbeeld een Theon de Veer achterin lopen. Voetballen kunnen we zeker, maar we kunnen iets slimmer worden. Iedere week maken de spelers al stapjes."

Eigen spelletje
Zondag treft OKSV koploper SIOL. Een lastige kluif denkt Voet. "SIOL is een sterk elftal en voor OKSV onbekend. Ze hebben bijvoorbeeld voorin veel kwaliteit en het is aan ons om dat tegen te houden. Maar we willen vooral ons eigen spelletje spelen en zo gevaarlijk worden."

Programma 6e klasse E:
-Maaskantse Boys - VCO
-VIOS'38 - De Willy's
-Macharen - GVV'57
-Astrantia - SCV'58
-OKSV - SIOL
-SBV - Achilles Reek

Stand 6e klasse E:
1. SIOL 4-12
2. Maaskantse Boys 4-12
3. GVV'57 4-9
4. OKSV 4-9
5. Macharen 4-9
6. Achilles Reek 4-7
7. Astrantia 4-5
8. VIOS'38 4-3
9. SCV'58 4-3
10. De Willy's 4-1
11. SBV 4-0

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
30 aug 2024
75-jarig bestaan OKSV
Meer informatie Meer informatie over: 75-jarig bestaan OKSV
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg