Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'Maaskantse Boys wil bovenin meedraaien'

14 sep 2012

MAREN-KESSEL - Het Maaskantse Boys van vorig seizoen en dit seizoen is een wereld van verschil. De ploeg uit Maren-Kessel degradeerde vrij kansloos naar de zesde klasse, maar heeft dit jaar het team versterkt en kijkt naar boven. Trainer Bas Boere wil met zijn selectie meedoen om promotie.

Boere is bezig aan zijn derde seizoen bij Maaskantse Boys. Vorig seizoen vielen de prestaties tegen, maar dat had veel te maken met de krappe selectie. "We kwamen bijvoorbeeld de winterstop uit met dertien spelers, waarvan twee keepers. We moesten accepteren dat degradatie een feit was. Dit jaar hebben we nieuwe jongens bij de groep en staat er een beter team." Frank Richters en Wesley Engelhart kwamen over van NLC'03, Jochem Donkers is terug na blessureleed en achterin kwam Theon de Veer de selectie versterken. Boere: "Iedere linie staat ervaring en dat is belangrijk als we bovenin mee willen doen. Theon is bijvoorbeeld belangrijk voor onze selectie. Met zijn ervaring is hij een verlengstuk naar de spelersgroep toe en dat pakt goed uit."

'Sterke ploeg'
Twee wedstrijden, zes punten. Boere noemt Maaskantse Boys als een van de ploegen die mee gaan doen om promotie. SIOL en GVV'57 ziet hij als belangrijke concurrenten. "Maar eigenlijk kun je pas na een wedstrijd of zeven zeggen waar je als ploeg staat. Sommige ploegen kennen we bijvoorbeeld niet en ook zie je hele rare uitslagen. Achilles Reek, onze komende tegenstander, is een elftal dat mee gaat doen in de top of net eronder. Komende zondag zal een hele zware middag worden. Het is een fysiek sterke ploeg, maar ze kunnen ook goed voetballen. Het is voor ons de derde lastige wedstrijd op rij en dan staat volgende week De Willy's nog op het programma. Aan ons om hier goed door te komen."

Programma 6e klasse E:
-Maaskantse Boys - Achilles Reek
-SBV - SIOL
-Macharen - VCO
-GVV'57 - SCV'58
-Astrantia - De Willy's
-VIOS'38 - OKSV

Stand 6e klasse E:
1. SIOL 2-6
2. Maaskantse Boys 2-6
3. GVV'57 2-6
4. Achilles Reek 2-4
5. OKSV 2-3
6. SCV'58 2-3
7. VIOS'38 2-3
8. Macharen 2-3
9. Astrantia 2-1
10. De Willy's 2-0
11. SBV 2-0
12. VCO 2-0

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
14 jul 2024 - 21:00
EK2024 (finale) ???
Meer informatie Meer informatie over: EK2024 (finale) ???
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg