Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Niels Voet: 'OKSV is een mooie club met een leuke, enthousiaste groep'

21 aug 2012

Dit seizoen heeft OKSV een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal staan: Niels Voet. Op dinsdag 7 augustus gaf hij zijn eerste training aan de groep. De internetredactie van OKSV was benieuwd hoe de afgelopen 2 weken waren geweest en stelde hem wat vragen hierover.

"De eerste weken zijn me goed bevallen." aldus Niels. "Mooie club met een leuke, enthousiaste groep. Jongens trainen goed."

De 27 jarige Ossenaar is momenteel werkzaam bij de voetbalacademie NEC/FC Oss als jeugdtrainer en LOOT -begeleider voor spelers van de voetbalacademie op het SSGN in Nijmegen. Hiervoor speelde hij zelf nog voetbal bij TOP Oss (FC Oss) , sv TOP en rksv Margriet en was hij 5 jaar trainer bij de jeugd van TOP Oss. Dit seizoen is zijn eerste jaar als trainer bij de senioren.

Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van OKSV zijn eerste bekerwedstrijd tegen Ulysses uit Megen. Na afloop van de wedstrijd was hij tevreden over de uitslag, maar niet over het vertoonde spel. "Vooral de 1e helft was niet best. Van beide kanten niet." liet Niels weten "Het weer had wel een belangrijke rol, maar dat zijn geen excuses. Je moet elke wedstrijd alles geven, tegen wie je ook speelt. Dat verwacht ik dan ook van mijn spelers."

"De eerste helft was niet om aan te zien." Vervolgde hij. De nieuwe trainer vond dat de ruimtes veel te groot waren en dat OKSV slordig was in de passing. "In de 2e helft hebben we dit goed opgepakt en kwamen we ook meer aan voetballen toe. Terwijl we in de 1e helft héél veel balverlies hadden. Al met al heel wat om te gaan verbeteren."

Niels ziet de bekerwedstrijden, als oefenwedstrijden en vindt het dan ook belangrijker, hoe er gevoetbald wordt, dan dat er naar de uitslag gekeken wordt. Op de vraag hoe hij na de komende 2 bekerwedstrijden kijkt, reageert hij "De komende 2 wedstrijden zullen allebei weer 2 moeilijke wedstrijden worden, maar dat is goed. Elke wedstrijd is op zich. Wij mogen niet denken van 'dat doen we wel even'. Maar met deze groep zijn we zeker niet kansloos. Alles geven, en we zien wel. Met de competitie moeten we er staan."

Vanavond maakt Niels Voet dus zijn debuut als trainer van OKSV 1 in de bekerthuiswedstrijd tegen Maaskantse Boys 1. Het team uit Maren-Kessel verloor de eerste wedstrijd thuis met 1-3 van Estria 1.

De wedstrijd op 't Veldje in Overlangel begint om 19:00 uur.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg