Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'FC De Rakt gaat zondag knallen'

23 mrt 2012

UDEN - FC De Rakt stelt dit seizoen een beetje teleur in de 6e klasse F. De Udenaren werden gezien als een kandidaat voor de titel, maar staan momenteel vijfde. Volgens aanvaller Rens van de Rakt gaat zijn ploeg wel naar de nacompetitie. "Ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken."

Volgens Van de Rakt (wat een heerlijke naam bij deze club, red.) vallen de prestaties van FC De Rakt tegen vanwege blessures. "Maar ook hebben we in mijn ogen teveel punten laten liggen tegen laagvliegers. We hebben teveel fysiek gestreden in plaats waar we goed in zijn, de bal laten werken. Vorig jaar hebben we dat namelijk wel laten zien met nagenoeg dezelfde selectie." Zelf was Van de Rakt vier keer trefzeker. Hij kijkt redelijk tevreden terug op zijn inbreng. "Ik ben de competitie goed begonnen, maar na een knieblessure tegen SCV'58 had ik moeite om weer te durven voetballen. Omdat wij dit seizoen nog maar amper ons eigen spelletje hebben kunnen spelen, word je als linkeraanvaller/middenvelder maar weinig in het spel betrokken. Tegen FC Uden was in mijn ogen mijn beste wedstrijd. Alleen mijn doelpunten totaal moet nog wat om hoog." Zondag krijgt FC De Rakt een kans op drie punten als het thuis SCV'58 ontvangt. "Ik verwacht komende wedstrijd gewoon een overwinning. Gezien de stand zijn we dat ook verplicht. We zijn weer compleet en gaan knallen."

Derby
Er staan meer leuke wedstrijden op het programma. Zo speelt OVC'63 de derby tegen Macharen. OKSV gaat op bezoek bij VCO. Trainer Dirk-Jan Manders kijkt uit naar het duel tegen 't Oventje, waar hij geen spelers hoeft te missen vanwege blessures of schorsingen. "Het is een wedstrijd waar we goed zullen moeten spelen om te kunnen winnen. VCO is een lastige tegenstander die, als ik ze beoordeel op de wedstrijd die wij tegen ze hebben gespeeld, wel hoger op de ranglijst kunnen staan. We hebben het thuis erg moeilijk gehad, waarin we in de laatste minuten de winnende treffer hebben gemaakt."

Zeven finales
De start van OKSV na de winterstop is redelijk goed met een gelijkspel tegen FC De Rakt en een overwinning op Boerdonk. De ploeg staat vierde en Manders wil dan ook naar de nacompetitie. "Dat is onze doelstelling en daarvoor zullen we nog zeven finales moeten spelen. De verschillen tussen de plaatsen twee en vijf zijn erg klein."

Programma 6e klasse F:
- FC De Rakt - SCV'58
- OVC'63 - Macharen
- Achilles Reek - De Willy's
- FC Uden - Boerdonk
- VCO - OKSV

Stand 6e klasse F:
1. FC Uden 14-38
2. De Willy's 15-30
3. OVC'63 13-27
4. OKSV 14-25
5. FC De Rakt 14-23
6. Irene 15-22
7. Macharen 15-16
8. Boerdonk 15-15
9. Achilles Reek 14-14
10. VCO 15-10
11. SCV'58 15-9

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
08 dec 2023 - 19:30
OKSV Quizavond 2023
Meer informatie Meer informatie over: OKSV Quizavond 2023
29 dec 2023 - 20:00
Contactavond OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Contactavond OKSV 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg