Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport.nl: '6F: FC Uden kan platte kar bestellen'

18 mrt 2012

WILBERTOORD - Voor FC Uden kan het dit seizoen niet meer misgaan in de 6e klasse F. De Udenaren wonnen de topper van de Willy's met 0-4 en zijn daardoor hun enige concurrent kwijt.

Van spanning was geen sprake bij Leon van Wanrooij. De trainer van FC Uden had veel zin in de topper, die voor rust ook nog een topper was. De Udenaren kwamen in het eerste kwartier nog wel via Dion Poels met 0-1 voor, maar de rest van het eerste bedrijf was De Willy's zeker niet de mindere. Ze hadden zelfs pech dat er een penalty werd gemist. "Ik heb in de rust gezegd dat ze beter moesten gaan voetballen", aldus Van Wanrooij. "De tweede helft hebben ze het heel goed opgepakt. We maakten nog 0-2 (eigen doelpunt), 0-3 (Eugene Wateka) en 0-4 (Apo Toronoglu) en we hebben bijna niks weggegeven." FC Uden heeft nu acht punten voorsprong op De Willy's met bovendien een wedstrijd minder gespeeld. "Dit mag niet meer misgaan. Maar ik ben nog niet te voorbarig. We moeten nog zes wedstrijden spelen."

Achilles Reek komt terug
In Macharen werd een gekke wedstrijd gespeeld. De thuisploeg leek overtuigend te gaan winnen van Achilles Reek en kwam ook op 3-0. Jeffrey van Thiel tekende voor de openingstreffer, doelman Dirk van Egtelen schoot vanaf de stip de 2-0 binnen en het duel leek beslist dankzij een knappe goal van Nick van Hoorn. Achilles Reek toonde echter veerkracht en kwam helemaal terug in de wedstrijd. Twee doelpunten van Rob van der Wijst en een van Martin Hendriks leverden een 3-3 eindstand op.

Uitslagen 6e klasse F:
-Irene - FC De Rakt 2-2
-SCV'58 - OVC'63 1-3
-Macharen - Achilles Reek 3-3
-De Willy's - FC Uden 0-4
-Boerdonk - VCO 5-2

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
20 apr 2024
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg