Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport.nl: 'De Willy's gaat voor stunt tegen FC Uden'

14 mrt 2012

WILBERTOORD - De competitie in de 6e klasse F kan zondag beslist worden. Als FC Uden wint bij De Willy's, dan zijn de Udenaren zo goed als zeker van de titel. Als de ploeg uit Wilbertoord echter wint, dan nog moet het volgens trainer Jeroen Denissen (35) raar lopen als FC Uden niet de platte kar op kan.

De eerste wedstrijd tussen beide 'grootmachten' wil Denissen het liefst zo snel mogelijk vergeten. De Udenaren haalden toen verwoestend uit met 8-0. "Het was die wedstrijd dertig graden en het kunstgras stonk naar rubber. Wij kenden FC Uden toen niet en zagen dat ons plan in het water viel." De ruime overwinning was niet geheel verrassend, want tot nu toe blijkt FC Uden een maatje te groot voor de concurrentie. Alleen de Willy's kan redelijk volgen, al heeft het wel acht verliespunten meer. Denissen: "Wij moeten zorgen dat we bij de eerste vier eindigen. Het is voor het eerst sinds hele lange tijd dat De Willy's voor promotie voetbalt als we de doelstelling halen. We doen het in de 6e klasse F, die voor ons nieuw was na jaren Limburg, zeker niet onaardig. Het probleem is dat we wel van de lagere ploegen winnen, maar niet de topduels. Het is de groep alles aan gelegen dat te veranderen." Denissen is bezig aan zijn derde seizoen. Het eerste jaar werd hij met zijn team net geen laatste, vorig jaar eindigde De Willy's zesde, dit seizoen gaat het weer een stuk beter met een tweede positie. "Het is een jong team en jarenlang is er onderin gevoetbald, dus dat heeft tijd nodig om te groeien."

'Zesde klasse onwaardig'
FC Uden-trainer Leon van Wanrooij gaf zondag tegenover Kliksport aan al met zijn hoofd bij de topper tegen De Willy's te zijn. Ook Denissen kijkt uit naar de kraker en stoomt deze week op het trainingsveld zijn spelers klaar. "Het is zeker de topper van dit weekend. FC Uden is favoriet en moet gezien hun selectie van ons winnen. Het is ook een club die 'zesde klasse onwaardig' is, alle lof voor hoe ze het voor elkaar hebben. Ze moeten kampioen worden, anders moeten ze zich denk ik schamen." Denissen, die nog geen nieuwe club heeft voor volgend seizoen, weet nog niet hoe hij zondagmiddag FC Uden gaat bestrijden. "Ik kan twee dingen doen. We kunnen vol op de aanval spelen, maar we weten welke kwaliteiten FC Uden voorin heeft lopen. We kunnen het ook op werklust gooien en op de counter gaan spelen. Ik weet het nog niet." De Willy's kan wel rekenen op veel supporters. Denissen: "Ik verwacht een topambiance. Heel Wilbertoord ademt voetbal en deze wedstrijd leeft. En als we kunnen stunten voor de supporters, laten we dat niet na."

Programma 6e klasse F:
-De Willy's - FC Uden
-Boerdonk - VCO
-Macharen - Achilles Reek
-Irene - FC De Rakt
-SCV'58 - OVC'63

Stand 6e klasse F:
1. FC Uden 13-35
2. De Willy's 14-30
3. OKSV 14-25
4. OVC'63 - 13-24
5. FC De Rakt 13-22
6. Irene 14-21
7. Macharen 14-15
8. Achilles Reek 13-13
9. Boerdonk 14-12
10. VCO 14-10
11. SCV'58 14-9

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
14 aug 2022
Start seizoen selectie 2022-2023
Meer informatie Meer informatie over: Start seizoen selectie 2022-2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg