Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'Voet wil zich verder ontwikkelen bij OKSV'

19 jan 2012

OVERLANGEL/OSS - Met zijn 26 jaar is Niels Voet volgend seizoen een 'broekie' als hoofdtrainer. De Ossenaar staat dan aan het roer als trainer van OKSV. Over zijn keuze voor de zesdeklasser heeft hij goed nagedacht. "Ik vind het helemaal niet erg om onderaan de ladder te beginnen."

Voet was in de jeugdopleiding van TOP Oss een aardig talent. Hij speelde jaren in het eerste van sv TOP en dit seizoen draagt hij het shirt van Margriet. Komende zomer zegt hij 'houdoe' tegen het voetballen. "Ik sta liever als trainer op het veld dan als voetballer. Bij Margriet voetbal ik met veel plezier en ik maak keurig het seizoen af. Maar daarna stop ik. Bij een lager elftal ga ik niet aan de gang, dat is half werk."

Goede indruk
Voet was onder andere bij Cito kandidaat om trainer te worden, maar het werd dus OKSV. Hij maakte een goede indruk op de clubleiding en hij krijgt het vertrouwen als vervanger van Dirk-Jan Manders. "Ik ben jeugdtrainer bij N.E.C./FC Oss en wilde ook eens in het amateurvoetbal bij iemand anders in de keuken kijken. Bij OKSV staat een jonge groep en die jongens kunnen voor hun doen een aardig balletje trappen. Het is persoonlijk een voordeel dat ze mij daar nog niet kennen. Als OKSV in de 6e klasse blijft, is het mijn doel om bovenin mee te draaien. Maar we zien wel hoe het gaat lopen."

Ambitieus
Ambities als trainer heeft Voet volop. Op korte termijn hoopt hij TC1 te halen. "Ik werk twintig uur in de week als jeugdtrainer in Nijmegen en twintig uur als fitnessinstructeur bij SportivaLife de Naaldhof. Als trainer wil ik het hoogst haalbare halen, maar ik besef dat je bijna altijd prof moet zijn geweest om hoofdtrainer in het betaald voetbal te kunnen worden. Gelukkig zit ik nu qua werk in een mooie situatie en krijg ik de kans bij OSV om mezelf verder te ontwikkelen."

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg