Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: '6F: Zondag Udense derby Fc de Rakt - Fc Uden'

25 nov 2011

De dichte mist was vorige week spelbreker tijdens de derby Fc de Rakt tegen Fc Uden. Waar alle andere wedstrijden in de zesde klasse F wel doorgang vonden was er op sportpark Moleneind sprake van lokaal dichte mist, althans dat was het oordeel van de scheidsrechter, die halverwege de warming-up besloot niet te gaan voetballen. De weersomstandigheden op sportpark Moleneind zijn inmiddels een stuk verbeterd, zodat er naar alle waarschijnlijkheid deze zondag wel gevoetbald gaat worden.

Een spannende wedstrijd bovendien. Fc Uden is nog steeds de ongeslagen koploper, met vijfentwintig punten uit negen wedstrijden. Fc de Rakt vinden we terug op de vierde plek met achttien punten uit negen wedstrijden. Verliezen lijkt geen optie voor de Rakt, die dan op tien punten zouden worden gezet en daarmee zo goed als zeker afhaken voor het kampioenschap. Bij winst klimt de Rakt naar de derde plek met 'slechts' vier punten achterstand op Fc Uden. De mannen van trainer Mario van Berkom zullen dit ongetwijfeld goed in hun oren knopen.

Winnen van Fc Uden lijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan. Tot nu toe incasseerde Fc Uden slechts zes doelpunten, waarmee het met afstand de minst gepasseerde verdediging heeft. Ook indrukwekkend zijn het aantal doelpunten voor, maar liefst eenenveertig keer wist de formatie van trainer Leon van Wanrooij het net te vinden. Daarbij moet wel opgemerkt worden dat de laatste weken de productie wat gestokt lijkt. De monsterzeges waarmee Fc Uden door de zesde klasse walste, lijken de tegenstanders wakker geschud te hebben. Wanneer Fc Uden echter de rust weet te bewaren en de bal rond laat gaan, zou ook deze hobbel op weg naar het kampioenschap genomen moeten kunnen worden.

Het belooft hoe dan ook een zeer spannende derby te gaan worden, daarom verwachten wij veel supporters om het vaandelteam van Fc Uden aan te moedigen! Bij voldoende zicht aftrap om 14.30u op sportpark Moleneind.

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Wedstrijden ] - [ Nieuwsbrief ] - [ Informatie over St. HONK ]
© Copyright 2001-2022 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
29 jun 2022 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2022
17 jul 2022 - 09:00
Zomermarkt 2022
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2022
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg