Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'Grote kans dat Macharen derby wint'

06 okt 2011

MACHAREN - Macharen doet het goed in de 6e klasse F. De ploeg van trainer Frank van Stratum pakte negen punten uit de eerste vijf duels. Zondag wacht 'buurman' OVC'63, dat ook bovenin de ranglijst meedoet. Voor Chris van Breda, van Macharen, een bijzonder duel. "Het is uiterst belangrijk met het oog op de ranglijst."

Macharen ontvangt OVC'63 zondag met veel vertrouwen. Afgelopen zondag werd op bezoek bij Achilles Reek met 0-2 gewonnen. OVC'63 zag de wedstrijd tegen SCV'58 gestaakt worden vanwege een blessure van de scheidsrechter. Van Breda is voorhoedespeler bij Macharen terwijl hij vorig seizoen nog in de verdediging stond. Onlangs was hij twee keer trefzeker tegen FC Uden (2-5 nederlaag). Zondag hoopt hij tegen de Oijenaren ook tot scoren te komen. "Het is altijd leuk om deze derby te spelen. Een belangrijke wedstrijd, maar ook zeker gezien de ranglijst. OVC'63 is een kandidaat voor de titel, maar ik geef ons zondag een grote kans om te winnen."

Vloeiender
Vorig jaar eindigde Macharen als laatste. Dit jaar is de doelstelling om hoger te eindigen. "De trainer heeft alle spelers een formulier gegeven waarop onze doelstellingen werden geschreven. Ik heb de vijfde plaats in gedachten. We zijn er qua team zeker op vooruit gegaan. Je ziet dat we beter voetballen en dat de combinaties vloeiender lopen."
Macharen gaat zondag voor de winst. Naast het feit dat het een derby is en dat het belangrijk is voor de ranglijst, noemt Van Breda nog een derde reden om te komen tot een goed resultaat. "Bij Oijen is Marc Verhaar trainer. Vorig jaar trainde hij ons. We willen laten zien dat Verhaar qua niveau er niet op vooruit is gegaan. Het zal voor ons niet makkelijk worden maar een 3-1 overwinning zou mooi zijn."

Programma 6e klasse F:
-Boerdonk - FC Uden
-De Willy's - Achilles Reek
-Macharen - OVC'63
-SCV'58 - FC De Rakt
-OKSV - VCO

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
30 aug 2024
75-jarig bestaan OKSV
Meer informatie Meer informatie over: 75-jarig bestaan OKSV
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg