Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV B1 treft goede tegenstanders in najaar 2010/2011

10 jan 2011

Allereerst wil ik graag iedereen een goed en sportief 2011 wensen die geluk,liefde en vrede brengt aan iedereen.

OKSV B1 heeft een goede tegenstanders in de nacompetitie,Met o.a. Udi'19 B2,JVC B2,Magriet B2,verwacht ik mooie wedstrijden voor OKSV B1maar ook tegen v.v.Ravenstein B1 gaan we weer op herhaling en proberen we weer van elke tegenstander te winnen en het ze zo moeilijk mogelijk te maken om tegen OKSV punten te pakken.

Na de mooie reeks van het afgelopen Voorjaar,en we beloond zijn met een promotie,gaan we ons aankomende Maandag weer voorbereiden op de Najaarscompetitie,met aankomende Zaterdag een oefenwedstrijd tegen Ullysses B1,waar we weer lekker de bal kunnen gaan laten rollen en we weer in vorm komen voor het vervolg van de competitie.

Met de tegenstanders hebben we een mooie uitzicht voor het komende Najaar,met o.a. JVC B2,Magriet B2,en Udi'19 B2 hebben we een aantal echte goede ''selectie teams'' waar we bij zijn ingedeeld,maar het zijn ook tegenstanders waarbij ik OKSV B1 niet kansloos acht,maar waar we wel met goed voetbal moeten komen.

Ook andere tegenstanders zoals onder andere, SCV'58 B1, Estria B1,Olympia B2,EVVC B1 en NLC'03 B1,hebben we kansen en kunnen we punten pakken tegen deze tegenstanders. Maar ook tegen een oude bekende DAW B2 hebben we iets goed te maken na aanleiding van de oefenwedstrijd in het Voorjaar die thuis schaamteloos door OKSV B1 werd verloren.

Maar in dit Najaar hebben we ook derby's,Allereerst hebben we Festilent B1,een tegenstander die niet mag worden onderschat, maar ook een team is die graag voetbalt maar ook een goede ploeg heeft met veel talent!.

De laatste tegenstander is ook een bekende,namelijk v.v.Ravenstein B1,een tegenstander die we allemaal kennen van voor de winterstop waar we met 2-1 thuis {natuurlijk,haha} te sterk waren. Ook treffen we ze nu weer,een wedstrijd die weer in Overlangel zal worden gespeeld. Een wedstrijd waar we weer naar gaan uitkijken met de selectie,en de drukte van de eerste wedstrijd in de Voorjaarscompetitie hopen ik weer op een gezellige sfeer van beide alle uit en thuis supporters.

Kortom hebben we een zware maar zeker uitdagende Najaarscompetitie voor de boeg met tegenstanders waar we met volle overtuiging en lekker voetbal zeker een kans tegen hebben.

Ik heb er een goed gevoel over dat we lekker mee gaan doen in deze competitie en we handhaving in deze competitie houden,zodat we met een opgeheven hoofd dit seizoen kunnen afsluiten en op toernooi gaan in Keldonk.

Tot de aankomende thuiswedstrijd in Overlangel,

Met Vriendelijke Sportgroet,
Stefan van de Watervliet.
Trainer OKSV B1.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV B1 nieuws :

Meer OKSV B1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg