Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV bereikt doel en speelt na de winterstop in de tweede klasse

18 dec 2010

Beste Voetbalfans van OKSV,

Nu ik dit typ,is het Vrijdag 17-12-2010 en is de tijd 20.58uur. De wedstrijd is weer afgelast voor Zaterdag,dat betekent dat de competitie is afgelopen,en dat we als OKSV B1 tevreden terug moeten kijken op het afgelopen seizoenshelft.

OKSV B1 heeft een goede doorgroei periode meegemaakt,waarin we nipt wonnen,verdient wonnen,maar ook wel eens stom gelijk speelden. De jongen speelde af en toe wel eens met een geluk,bijvoorbeeld de wedstrijd tegen SDDL B1,of tegen Vorstenbosch B1 was een mooie wedstrijd.
Ook kende we redelijke makkelijke wedstrijden,bijvoorbeeld tegen OVC'63,waar we met 2-7 winnen.maar de mooiste was denk ik wel tegen v.v.Ravenstein B1,waar alles lukte en alles klopte en we een MEGA wedstrijd speelde,een wedstrijd die ik als trainer van
OKSV B1 niet gauw meer zal vergeten,want voor degene die toen aanwezig waren,had de wedstrijd alles wat er nodig was voor een goede en leuke wedstrijd.

Nu we als 3'de eindigen in de competitie,achter v.v.Ravenstein B1,en Oss'20 B2{waar we tegen v.v.ravenstein van wonnen,en oss'20 niet gespeelt hebben,ivm het weer,en 2 wedstrijden minder gespeeld hebben} mogen we tevreden terug kijken op de competitie,de groep,en als club.
Want toen ik begon met deze jongens,wist ik wel dat er nog veel ''rek'' in de groep zat,en dat is er redelijk goed uigekomen,wat betekent dat de B1 na de korte winterstop mag gaan uitkomen in de 2'de klasse,iets waar ik als trainer erg trots op ben.

Als ik vooruitblik op het aankomende 2'de seizoenshelft,en je eigelijk nog niet weet wie je tegenkomt,maar wel weet dat je o.a. v.v.Ravenstein B1,Oss'20 B2 weer tegenkomt en ook messchien Herpinia B1.dan is dat niet alleen iets voor de club en suporters om naar uit te kijken,maar ook zeker voor de jongens van OKSV B1 en de begeleiders.

Na de korte onderbreking van ongeveer 3 weken zullen we weer gaan trainen rond 10 Januari,en hopelijk met een fitte en gemotiveerde selectie.Maar ook nu zullen we wel weer afhankelijk zijn van het weer.We gaan ook oefenen in oefenwedstrijden,maar daar later meer over.

Ik en Willy wensen iedereen Fijne Kerstdagen toe en een FANTASTIE'S gezond en sportief 2010 toe,

Tot Volgend jaar,

Met vriendelijke sportgroet,
Stefan van de Watervliet.
Trainer OKSV B1.

[ Vorige ] - [ Overzicht ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV B1 nieuws :

Meer OKSV B1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
30 aug 2024
75-jarig bestaan OKSV
Meer informatie Meer informatie over: 75-jarig bestaan OKSV
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg