Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

OKSV B1 gaat werken aan teamspirit

06 dec 2010

Hoewel we al bijna een half seizoen onderweg zijn in de competitie,is OKSV B1 weer de goede weg ingeslagen. OKSV B1 heeft een geweldige revanche genomen tegen GVV'57 door thuis in de competitie, een gelijkspel eruit te slepen door een 1-1 eindstand te noteren.

OKSV B1 is in mijn ogen een stap voorruit gegaan,na de 7-0 nederlaag in de beker,heeft de B1 nu erg knap 1-1 gespeeld in de competitie. Ook heeft de B1 laten zien dat we er echt voor willen gaan,maar door het vertrek van Remco en de bijna fitte, Rene en Paul is OKSV B1 weer terug aan het komen op het nivo wat ze normaal moeten halen.

Ook door de vele blessures van spelers { Job enkel,Bram Voet,Kevin knie} en het uitvallen van Paul,Remco en Bob, maar met de terugkomst van Rene,hebben we een mooie prestatie neergezet. We gaan er elke week weer voor en doen, alles wat we kunnen om de winst te pakken.

We hebben als team nog niks verloren in de competitie,iets waar ik als trainer heel erg trots op ben. En nu met de sneeuw en het elke keer weer wordt afgelast is het weer een prestatie dat we er elke keer weer voor gaan.

en met nog twee wedstrijden voor de boeg in de competitie voor de winterstop willen we er weer vol voor gaan om de drie punten weer in Overlangel te houden. Aankomende Zaterdag {zaterdag 11 december} ontmoeten we Oss'20 B2,een ploeg die de weg weer naar boven heeft gevonden en graag voor het kampioenschap wil gaan.

Ook is het de oude ploeg van de Trainer van de B1 van OKSV.{dus denk maar niet dat ze zomaar met de drie punten naar Oss terug reizen}. En als team hebben we het al vele ploegen moeilijk gemaakt dit seizoen,dus waarom nu ook niet.

Dus kom lekker gezellig kijken op 't Veldje in Overlangel voor de competitiewedstrijd OKSV B1 - OSS'20 B2. Dan zorgt de kantine mevrouw voor een warme kantine tijdens de rust.

Met vriendelijke sportgroet,
Stefan van de Watervliet.
Trainer OKSV B1.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV B1 nieuws :

Meer OKSV B1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg