Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

KlikSport: 'Ploegen 6F willen weer voetballen'

18 nov 2010

Het slechte weer zorgde ervoor dat afgelopen weekend de 6e klasse F een wedstrijdloos weekend kende. De ploegen hopen zondag op beter weer.

De spanning is in 6F om te snijden. Opvallend is dat vrijwel iedere trainer WHV noemt als titelkandidaat. De Loosbroekse formatie staat tweede, met een punt achterstand op Maaskantse Boys. De ploeg van trainer Gerrit van Uden mag nog wel een wedstrijd inhalen. Maaskantse Boys wordt door de kenners geroemd vanwege het voetballend vermogen. Trainer Bas Boere heeft er een sterk team van gemaakt met veel talent. Komende zondag komt Boerdonk in Maren-Kessel op bezoek. Willen de bezoekers nog mee blijven in de subtop, dan moet het een stunt neerzetten. WHV ontvangt in Loosbroek SCV'58. Een duidelijke '1' als naar de ranglijst wordt gekeken. De bezoekers wonnen namelijk nog niet en staan met een puntje op een gedeelde laatste plaats. Bovendien werd er pas zes keer gescoord. Maar voetbal is voetbal, er zijn altijd wel verrassingen.

Anoniem
De laatste ploeg die volgens de trainers opvalt, is FC De Rakt. De Udenaren hebben een goed voetballende ploeg met veel jonge jongens. Dit seizoen levert dat resultaten op. Derde staan ze momenteel, kort na de kopploegen. Zondag gaat De Rakt naar Macharen, dat een vrij anoniem seizoen draait met een negende plaats. OKSV en Ulysses delen de vierde plaats. De Overlangelse elf gaan op bezoek bij VCO, dat zevende staat. Ulysses krijgt in eigen huis Irene op bezoek. Laatstgenoemde draait een slecht seizoen en draagt de rode lantaarn.

Programma 6e klasse F:
-Maaskantse B. - Boerdonk
-Macharen - FC de Rakt
-VCO - OKSV
-WHV - SCV'58
-Ulysses - Irene

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg