Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Beste Leden van OKSV

14 nov 2010

We zijn al weer een tijdje onderweg in het seizoen, en ik wou graag iedereen bedanken voor de sfeer langs het velden bij de club, maar ook de warme ontvangst van OKSV.

Ik heb gemerkt dat OKSV een hele warme club is,waarbij mensen voor elkaar iets overhebben, en waar iedereen met dezelfde methode behandeld wordt en respect naar en voor elkaar hebben.

Ik ben na een gesprekje langs de lijn met Peter van de Hoogen steeds meer belangstelling gaan tonen, om bij OKSV te gaan trainen.Na een gesprek met het Bestuur was het vrijwel snel rond,en mocht ik, dit seizoen als trainer van OKSV B1 aan de slag.

Wat ik eigelijk wil zeggen is dat ik me erg goed en op mijn gemak voel bij OKSV,niet alleen het elftal dat, ik mag trainen,maar ook de mensen van OKSV zijn echt fijne mensen om mee te werken.

Ook de begeleiding is erg fijn,met in de bijzondere zin van Willy van de Loop,want zon leider is gewoonweg, ontzettend fijn om er bij te hebben,want het is een echte clubman,en dat is echt een pluimpje waard voor Willy.

Ook is het super dat bij de thuiswedstrijden een leuke en gezellige sfeer op t Veldje is ,doordat er vrijwel altijd, verassend veel supporters aan de kant staan.En als het er om gaat,of we spelen bijvoorbeeld tegen v.v.Ravenstein, er dan een gezellige sfeer van de thuis,maar ook de uit-suporters aanwezig is.

Dat doet je als begeleiding erg goed,maar ook als trainer,want dan zie je dat het voetballen erg leeft in Overlangel e.o. Dat de B1 het nu goed doet -eerste plaats- is mooi om mee te maken,wat alleen wel erg jammer is dat er al even niet in, competitie verband is gespeeld,en das wel jammer,want we zaten in een heerlijk ritme en waren goed op weg.

Als trainer ben ik erg optimistisch met de B1,de groep kan nog erg veel bereiken,wat ik ook verwacht in de aankomende periode, dat we de steigende lijn kunnen volhouden en de supporters kunnen vermaken met goed en verzorgd voetbal,en vooral respect, voor de tegenstander.

Laten we hopen op een goed vervolg aankomende Zaterdag uit tegen WHV B1,op papier te kloppen,maar het zal voetballend door de jongens moeten worden waargemaakt,zodat de drie punten weer mee naar Overlangel gaan en we weer een stapje dichterbij zijn.

Met vriendelijke sportgroet,
Stefan van de Watervliet
Trainer OKSV B1.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV B1 nieuws :

Meer OKSV B1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
16 jul 2023 - 09:00
Zomermarkt 2023
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2023
21 jul 2024 - 09:00
Zomermarkt 2024
Meer informatie Meer informatie over: Zomermarkt 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg