Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

Manders: 'Unieke lichting bij OKSV'

12 nov 2010

OVERLANGEL - Je hebt jonge selecties en je hebt hele jonge selecties. OKSV kan in de laatste categorie worden ingedeeld. Trainer Dirk-Jan Manders ziet veel potentie in de groep en hoopt daar de vruchten van te plukken. "Ik heb een luxe positie als trainer."

De nodige ervaren spelers stopten er afgelopen zomer mee bij OKSV. Daarvoor in de plaats kwamen elf jeugdspelers. Weinig ervaring dus in de hoofdmacht. Manders: "Het is heel leuk werken met die gasten. Het plezier straalt er vanaf, ze zijn fanatiek. Vorig jaar hebben ze al om en om aan het eerste mogen ruiken, omdat we wisten dat ze er dit jaar moesten staan. Het is een unieke lichting voor OKSV met veel voetballend vermogen. Vorig jaar speelde de A1 al tegen het eerste en toen was al duidelijk dat de jeugd ver was. "

Wisselvalligheid
Dit seizoen gaat OKSV voor een plaats in de top vijf in de 6e klasse H. Volgend jaar hoopt de club te oogsten. "Er is veel potentie en de spelers zijn leergierig. Aan het einde van het seizoen voetballen we beter dan nu, dat is het leergeld dat ze betalen. Het mindere punt is de wisselvalligheid. Tegen Achilles Reek stonden we bijvoorbeeld met 3-0 voor, maar toen werd het nog 3-3. Het is daarom belangrijk de spelers vertrouwen te geven en zelf na te laten denken. Ik geef de spelers een stukje duidelijkheid. We hebben vijftien/zestien gelijkwaardige spelers en dan moeten we spelers teleurstellen."

Goede mix
Maaskantse Boys is dit seizoen één van de titelkandidaten. De ploeg uit Maren-Kessel gaat op bezoek bij OKSV. Manders denkt voetballend niet de mindere te zijn. "Ze hebben een goede mix met talent en ervaren spelers. Wij maken een kans als we geen persoonlijke fouten maken. Bovendien wordt de druk steeds hoger bij hun. Ze gaan echt wel een keer verliezen en het zou mooi zijn als wij dat als eerste ploeg voor elkaar krijgen. Wij gaan zondag met aanvallend voetbal voor de winst." Manders gaat in gesprek met de club over een langer verblijf als hoofdtrainer. "Ik wil graag doorgaan en de vruchten plukken van deze jonge groep. Het lijkt me mooi om te werken voor een promotie naar de vijfde klasse. Het is dan ook de bedoeling om in die klasse te blijven voetballen."

Bron: KlikSport

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2023 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
03 jun 2023 - 18:00
Autopuzzeltocht 2023
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2023
06 jun 2023 - 20:30
Algemene Ledenvergadering OKSV 2023
Meer informatie Meer informatie over: Algemene Ledenvergadering OKSV 2023
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg